Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovan şi-a adus greutăţile în studioul Orange Sport şi a stârnit hohote de râs! Mesajul pe care i l-a transmis lui Budescu | VIDEO EXCLUSIV

Moldovan şi-a adus greutăţile în studioul Orange Sport şi a stârnit hohote de râs! Mesajul pe care i l-a transmis lui Budescu | VIDEO EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Constantin Budescu (34 de ani) a fost surprins fără tricoul de joc în urma meciului cu Universitatea Craiova, având vizibil mult peste greutatea ideală pentru un fotbalist. Viorel Moldovan l-a ”taxat” dur pe jucător, stârnind hohote de râs în studioul Orange Sport cu obiectele aduse pentru a explica, de fapt, cât de mult contează kilogramele în plus.

În urma meciului cu Universitatea Craiova, pierdut de Petrolul Ploieşti cu 0-1, Constantin Budescu a fost surprins fără tricoul de joc, într-o ipostază deloc flatantă.

Kilogramele în plus ale jucătorului prahovean erau evidente şi au stârnit un val de reacţii negative la adresa sa, sugerându-se chiar că nu ar trebui să mai joace, pentru sănătatea sa.

”Fotbaliştii care au probleme cu greutatea nu-şi dau seama ce greu se duc kilogramele în spate”

Renumit oricum pentru faptul că este mai ”plinuţ”, Budescu nu s-a mai prezentat totuşi într-o astfel de manieră, care nu face deloc cinste talentului său fotbalistic.

Invitat în cadrul emisiunii Minutul 91, Viorel Moldovan a stârnit hohote de râs în direct, după ce şi-a adus propriile greutăţi de un kilogram, ca se pun la gleznă, pentru a mări efortul celui care le foloseşte.

Pentru a explica, în teorie, cum se simt kilogramele în plus ale lui Budescu, o persoană cu greutatea ideală ar trebui să poarte în jur opt astfel de greutăţi pe corp.

Moldovan şi-a adus greutăţile în studioul Orange Sport şi a stârnit hohote de râs

Măcar nu faci schimbul de tricou aşa. Du-te la vestiar, acolo nu te vede nimeni. E vorba de ţinută. Nu poţi să arăţi aşa... uite, am adus două kilograme.

Mai merg eu la pădure cu ele. Mi le pun la picioare. Sunt doar două kilograme. Nu pot să spun că alerg... am o oră şi ceva de marş. Pune-le şi vezi dacă e vreo diferenţă. Sunt doar două kilograme, dar contează foarte mult, din punctul meu de vedere.

E greu să duci şi un kilogram în plus. Chiar şi câteva sute de grame e greu să le duci. Fotbaliştii care au probleme cu greutatea nu-şi dau seama ce greu se duc kilogramele în spate. Sau poate lor li se pare că e uşor şi că nu contează”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Îţi dai seama ce puternic e? Cu toate acele kilograme, mai şi joacă. Ai venit să ajuţi Petrolul. Aşa o ajuţi? Mai mult o încurci”, a adăugat Basarab Panduru.

 

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare