Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Borussia Dortmund 2-0. Investiţiile de peste jumătate de miliard de euro, prima lovitură. Londonezii întorc scorul şi se califică în sferturi

VIDEO | Chelsea - Borussia Dortmund 2-0. Investiţiile de peste jumătate de miliard de euro, prima lovitură. Londonezii întorc scorul şi se califică în sferturi
Comentarii

Chelsea s-a impus cu 2-0 în faţa Borussiei Dortmund şi s-a calificat în sferturi, după ce a întors rezultatul din meciul tur. Sterling (43) şi Havertz (53, din penalty) au înscris golurile calificării londonezilor în faza superioară din UEFA Champions League.

VIDEO | Chelsea - Borussia Dortmund 2-0 (Sterling 43, Havertz 53 - penalty)


Echipele de start:

  • Chelsea: Kepa - Fofana, Koulibaly, Cucurella - James, Kovacic, Enzo Fernandez, Chilwell - Sterling, Havertz, Joao Felix; Rezerve: Bergstrom, Bettinelli, Chalobah, Chukwuemeka, Gallagher, Hall, Loftus-Cheek, Mudryk, Pulisic, Zakaria, Zyiech; Antrenor: Graham Potter
  • Dortmund: Meyer - Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro - Can - Brandt, Bellingham, Ozcan, Reus - Haller; Rezerve: Unbehaun, Kobel, Hummels, Dahoud, Coulibaly, Bynoe-Gittens, Malen, Meunier, Modeste, Passlack, Reyna, Rothe; Antrenor: Edin Terzic

Min 90+7. Final de meci.

Min 75. Gol anulat Chelsea. Londonezii dau şi al treilea gol, dar nu se pune din cauza unui offside.

Min 64. Ocazie Dortmund. Wolf, jucătorul care a făcut henţ în propriul careu, are şansa răzbunării, dar o iroseşte.

Min 58. Ocazie Dortmund. Bellingham, ”bijuteria” galben-negrilor, iese la rampă, dar trimite pe lângă bară, din 5 metri.

Min 53. GOOOL Chelsea. Havertz transformă fără emoţii lovitura de la 11 metri, în plasa laterală.

Min 50. Penalty ratat Chelsea. Havertz are acelaşi stil de execuţie ca al lui Dugandzic, cu acelaşi rezultat: ratează! Trimite în bară. Totuşi, lovitura se repetă. Mai mulţi jucători de-ai lui Dortmund au intrat în careu.

Min 49. Penalty Chelsea. VAR-ul observă un henţ făcut de Dortmund în propriul careu.

Min 45+3. Pauză.

Min 43. GOOOL Chelsea. Sterling deschide scorul pe Stamford Bridge, cu o reuşită norocoasă.

Min 40. Ocazie Chelsea. Koulibaly este în prim planul fazei, dar nemţii trec cu bine şi de acest moment.

Min 33. Ocazie Chelsea. Kovacic are şi el o şansă de gol, dar fără succes.

Min 29. Ocazie Chelsea. Havertz trimite un şut splendid, dar, din păcate pentru el, mingea loveşte bara laterală, trece prin faţa liniei porţii lui Meyer şi se scurge în out.

Min 17. Ocazie Dortmund. Reus are o şansă bună de a marca. Execută splendid o lovitură liberă, dar Kepa îi salvează pe londonezi.

Min 6. Ocazie Chelsea. Joao Felix creaază panică în careul nemţilor, dar aceştia scapă cu bine de un prim moment delicat.

Min 1. Meciul începe cu 10 minute întârziere.


Patron al lui Chelsea din urmă cu aproape unan, după ce Roman Abramovic a fost obligat să vândă clubul, Todd Boehly a ”spart” peste 600 de milioane de euro pe transferuri, dar echipa arată mai rău ca oricând.

Până să o învingă chinuit pe Leeds în week-end-ul trecut, Chelsea nu doar că nu se mai impusese de şase meciuri, ci marcase şi doar un gol în acele şase partide.

De cealaltă parte, Dortmund se află în plină luptă pentru titlu în Germania şi a reuşit să câştige toate cele 10 jocuri pe care le-a disputat în 2023.

Cu victoria din tur, nemţii şi-au asigurat un avantaj important, chiar dacă nu este cel mai semnificativ, iar aceştia pleacă cu prima şansă la calificare.

Afla mai multe despre: chelsea borussiachampions league 

viewscnt
Articole similare