Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a văzut singura metodă "necurată" care încă funcţionează în Superligă, după suspiciunile din Sepsi - CFR Cluj. "Faci asta şi se întâmplă ceva pozitiv pentru tine" | EXCLUSIV

Panduru a văzut singura metodă "necurată" care încă funcţionează în Superligă, după suspiciunile din Sepsi - CFR Cluj. "Faci asta şi se întâmplă ceva pozitiv pentru tine" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Experţii Orange Sport, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan, au comentat afirmaţiile preşedintelui de la U Craiova 1948, Marcel Puşcaş. Oficialul s-a dus la Sfântu Gheorghe, pentru a vedea "dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie".

"La Sepsi - CFR Cluj nu s-a întâmplat nimic", dar o metodă "necurată" funcţionează în Superligă, crede Basarab Panduru

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga. Astfel, covăsnenii s-au dus la două puncte în faţa lui U Craiova 1948, cu o etapă rămasă din sezonul regulat. 

Înaintea meciului de la Sfântu Gheorghe, Marcel Puşcaş a transmis un mesaj controversat şi s-a temut de un blat de pe urma căruia Sepsi să profite. 

Constantin Zotta a tras concluzii personale după cele 90 de minute: "Şi-a făcut datoria de conducător, a atras atenţia <<Domnilor, fiţi atenţi la meci că s-ar putea întâmpla următorul fapt>>. Cred că totuşi e prea mult şi, dacă noi continuă să lăudăm astfel de manifestări, nu însănătoşim fotbalul românesc. Dacă Puşcaş ajunge la comisii, prin nu ştiu ce lingvist sau prin avocat să demonstreze că nu ştiu ce a scris, că nu e aşa. Însă, fiecare a înţeles ce a vrut să spună, e abil", a spus fostul arbitru. 

"La arbitraj am văzut. Când ţipi, când ai gura mare, se întâmplă ceva pozitiv pentru tine"

Basarab Panduru consideră nu suspectează meciul Sepsi - CFR Cluj 2-2, însă a observat că altfel stau lucrurile atunci când un club atrage atenţia asupra greşelilor de arbitraj. 

"E complicat. Constantin Zotta a zis perfect, că şi-a făcut datoria, a spus cât să nu i se poată face nimic, dar spune clar că ceva nu e în regulă. Nu ai ce să-i faci, dar nu ştiu dacă e ok. El, fiind acolo, poate trebuie să facă lucrurile alea, dar nu e ok. Vine fiecare şi zice aşa. O ţinem tot aşa şi nu mai terminăm niciodată. 

La arbitraj am văzut (n.r. - că funcţionează). Când ţipi, când ai gura mare, se întâmplă ceva pozitiv pentru tine, dar aici (n.r. - la Sepsi - CFR Cluj 2-2) nu s-a întâmplat nimic",  a declarat fostul fotbalist. 

"Sunt tertipurile conducătorului din fotbalul românesc, plătit să facă anumite afirmaţii, ca să pună presiune pe CFR, pe Sepsi. Pe de o parte îl pot înţelege, dar doar în fotbalul românesc se pot întâmpla",  a completat Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Marţi, 7 martie, Comisia de Recurs va veni cu un nou răspuns, în cazul de xenofobie de pe stadionul din Covasna, care s-ar putea dovedi decisiv pentru configuraţia Superligii. 

Afla mai multe despre: basarab pandurusepsi cfr cluj 

viewscnt
Articole similare