Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mai este CSA. Este Cuscra, Soacra şi Amanta”. Liderul galeriei de la FCSB, ironii la adresa rivalei din Ghencea

”Nu mai este CSA. Este Cuscra, Soacra şi Amanta”. Liderul galeriei de la FCSB, ironii la adresa rivalei din Ghencea

Fotbal

Comentarii

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, este sigur că echipa patronată de Gigi Becali (64 de ani) va primi dreptul de a evolua pe stadionul ”Steaua”, din Ghencea, cât de curând.

Liderul suporterilor de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, este sigur că se va face dreptate în acest război dintre FCSB şi Steaua, iar formaţia din Superligă se va putea întoarce în Ghencea

Gheorghe Mustaţă se amuză pe seama rivalilor de la Steaua

De asemenea, Gheorghe Mustaţă a lansat o serie de ironii la adresa rivalilor, despre care a spus că prescurtarea CSA nu mai provine de la Clubul Sportiv al Armatei, ci de la Cuscra, Soacra şi Amanta.

O formulare creată de fostul atacant al celor de la Steaua, Robert Niţă, într-o emisiune din studiourile Fanatik.

Eu mă plasez în acest pariu că va juca (n.r. - FCSB în Ghencea). Ştii foarte bine că eu de câţiva ani de zile mă zbat pe chestia asta şi am făcut toate eforturile împreună cu suporterii. Este şi dreptul nostru, dar lor le este frică să jucăm noi acolo, pentru că noi meci de meci vom umple stadionul, nu cum au jucat ei ieri cu 300 de suporteri.

Dacă acest stadion merită la fiecare meci, cu cheltuielile din bugetul statului, că băieţîi aia au făcut un mesaj şi au spus: «FCSB = FRF = Garda / O mână spală pe altă». Eu spun aşa: «O mână spală pe alta, banii de la buget îi mănâncă Armata». Băi, oameni buni, dacă banii aceştia, acel stadion este făcut din bani publici, şi ai mei, şi ai tăi, ai tuturor cetăţenilor români, pentru ce cheltui tu bani de la buget?

Nu ai drept nici să promovezi, nu ai drept de absolut nimic. Mai este şi soacra, cuscra şi nu mai ştiu cine. Că acum nu îi mai cheamă CSA. Am înţeles că îi cheamă «Cuscră, Soacră şi Amantă», sau nu mai ştiu, cum le-a spus Robert (n.r. - Robert Niţă).

”De ce să nu vin în Ghencea?”

Dacă noi, toţi cetăţenii ţării, suntem de acord, hai, mă, fraţilor, să le facem şi case la fiecare, să le mărim şi salariile, să le facem câte 50.000 de euro pe lună. Că bani la buget sunt, pensiile sunt mari. Să nu mai ţipaţi pe la televizor că sunt pensii mici, sunt mari. Despre asta discutăm. Dar crezi că noi avem vreo putere? Noi ieşim public, vorbim şi roata se învârte înainte. De ce să nu vin în Ghencea?”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauamustata 

viewscnt
Articole similare