Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi este mulţumit de remiza cu CFR Cluj. Ce spune despre o posibilă rejucare a partidei cu U Craiova 1948

Cristiano Bergodi este mulţumit de remiza cu CFR Cluj. Ce spune despre o posibilă rejucare a partidei cu U Craiova 1948

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe şi CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-2), luni seară, într-o partidă din etapa a 29-a din Superligă.

  • Golurile covăsnenilor au fost marcate de Mark Tamas (min. 10) şi Pavol Safranko (min. 73), în timp ce pentru clujeni au punctat Yuri Matias (min. 31) şi Rangelo Janga (min. 36).

Cristiano Bergodi, mulţumit de egalul cu CFR Cluj: ”Băieţii s-au comportat foarte bine!”

Antrenorul celor de OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi, a recunoscut că ar fi fost mai bucuros dacă echipa sa ar fi obţinut cele trei puncte şi ar obţinut calificarea matematică în play-off, dar nu poate neglija nici un egal împotriva campioanei României din ultimele cinci ediţii.

Echipa s-a comportat bine, au reacţionat. Când CFR se duce în avantaj, de obicei e foarte greu să-i dai gol. Moral era scăzut. La pauză, băieţii erau trişti. Dar în a doua repriză au reacţionat foarte bine. Au presat foarte bine.

S-a intrat foarte bine şi de pe bancă. Sunt mulţumit. În felicit pentru că trebuia să facem un rezultat pozitiv. Este adevărat că era mai bine o victorie, dar acum avem două puncte în faţă şi mergem la FCSB.

Da, băieţii au crezut că pot câştiga meciul. Ştiam că va fi un meci foarte greu. Am condus imediat, băieţii s-au comportat foarte bine. Au reacţionat şi asta mi-a plăcut mult, ca atitudine, ca dăruire, ca ambiţie. Am avut situaţii şi sunt mulţumit.

(n.r. - dacă se teme de rejucarea partidei cu U Craiova 1948) Vedem ce se întâmplă. Nu-mi dau cu părerea pentru că se poate interpreta. Trebuie să mergem să jucăm încă un meci important cu FCSB. După, vedem ce se întâmplă. Nu-mi dau cu părerea. Sunt specialişti, vor decide ei.

Nu există prestaţie la Ovidiu, ca aceasta. Echipa a avut ambiţia de a reveni de la 2-1. Am avut şi alte ocazii. Trebuie felicitaţi băieţi şi mă bucur pentru asta.

Când pierzi nu e uşor să revii cu moralul, dar FCSB este o echipă bună. Dacă câştiga cu UTA, avea şanse să se apropie de vârf. Luptă la titlu cu CFR şi Farul. Apoi, e play-off-ul.  Au şanse toate echipele. Nu locul şase, dar celelalte da.

Cristiano Bergodi vrea victoria în partida cu FCSB

(n.r. - dacă îi este teamă de ratarea play-off-ului) E competiţie, nu avem frică. Mergem acolo cu încredere, cu curaj şi încercăm să jucăm la victorie. Nu remiză. Nu există altă variantă. Dacă mergi cu remiza în gând, pierzi sigur

În urma acestui rezultat, Sepsi Sfântu Gheorghe a rămas pe locul 6, cu 42 e puncte, în timp ce CFR Cluj se menţine pe locul 2, cu 60 de puncte.

VIDEO: Rezumat Sepsi - CFR Cluj 2-2

Afla mai multe despre: bergodijangatamassafrankoyuri 

viewscnt
Articole similare