Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În momentul de faţă, mă gândesc să evităm barajul”. Ce a declarat Liviu Ciobotariu după egalul cu FC Argeş

 ”În momentul de faţă, mă gândesc să evităm barajul”.  Ce a declarat Liviu Ciobotariu după egalul cu FC Argeş

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a remizat pe teren propriu, scor 0-0 cu FC Argeş, la capătul unui meci în care ilfovenii au ratat o lovitură de la 11 metri.

Liviu Ciobotariu, tehnicianul lui FC Voluntari, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, cu toate că ilfovenii nu au reuşit să obţină victoria.

”Nemec execută foarte bine penalty-urile” 

”Mi-am dorit foarte mult să câştigăm. După aspectul jocului, puteam face asta, mai ales în prima repriză, dacă am fi marcat din penalty. Am făcut un joc bun, am avut posesie, am avut mobilitate bună.

Am întâlnit o echipă care s-a apărat jos şi a trebuit să îi desfacem să putem ajunge la poarta lor. Din păcate, nu am marcat, dar ca joc sunt mulţumit. Faptul că avem trei meciuri fără înfrângere şi fără gol primit e un lucru pozitiv.

Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm, dar mergem înainte. Nemec execută foarte bine penalty-urile. A marcat în minutul 90 cu FCSB din penalty, era mult mai mare presiunea. Se întâmplă, nu sunt supărat, orice jucător putea rata. Cred că meritam mai mult.

În play-out va fi o luptă foarte strânsă, foarte echilibrată din punctul meu de vedere. Sunt echipe care practică un fotbal bun. Va fi o luptă grea pentru toată lumea. Îmi doresc foarte mult să nu ajungem la baraj. Am mai trecut o dată prin situaţia asta, nu este confortabil deloc. E foarte greu. În momentul de faţă, mă gândesc să evităm barajul”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a acumulat 33 de puncte şi se află pe locul nouă în Superligă.

Afla mai multe despre: fc voluntarifc argeş 

viewscnt
Articole similare