Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Chindia vine la Mioveni cu 500 de inşi. La noi vin 30 de inşi şi strigă demisia”. Constantin Schumacher, replică acidă pentru suporterii lui FC Argeş, după egalul de la Voluntari

”Chindia vine la Mioveni cu 500 de inşi. La noi vin 30 de inşi şi strigă demisia”. Constantin Schumacher, replică acidă pentru suporterii lui FC Argeş, după egalul de la Voluntari

Superliga

Comentarii

Constantin Schumacher s-a declarat dezamăgit de atitudinea suporterilor piteşteni, după partida încheiată de FC Argeş la egalitate, scor 0-0 pe terenul lui FC Voluntari.

Fanii lui FC Argeş prezenţi la Voluntari i-au cerut demisia lui Marius Croitoru, antrenorul formaţiei piteştene, şi au acuzat lipsa de devotament a jucătorilor.  Sub comanda lui Croitoru, FC Argeş a obţinut un singur succes în 17 meciuri de Superligă.

”Noi ne luptăm cu echipe la retrogradare, cum e UTA, Petrolul, care au stadioanele pline...”

"Am luat un punct şi asta trebuie să fie un punct de pornire pentru noi. Mai sunt 10 etape şi de acum trebuie să încercăm să câştigăm meciuri. Felicit jucătorii, chiar dacă nu a fost meciul pe care ni-l doream.

Am încredere în echipă. Dacă nu aş avea încredere, aş spune că nu putem. Sunt sigur că ieşim din pasa asta proastă, lor le trebuie o victorie, le trebuie încredere. Dacă se va întâmpla asta în următorul meci, sunt sigur că veţi vedea alt FC Argeş.

Eu ştiu ce antrenăm, ştiu ce jucători avem. Sută la sută ne aşteptam la mai mult de la cei străini. Trebuie să primeze calitatea fotbalistică, dar acum nu au arătat valoarea lor adevărată, dar au calitate şi îi văd la antrenamente, ştiu ce-şi doresc.  "Aşteptăm de mult timp o victorie. Atunci echipa asta se va descătuşa. Am jucat 7 ani la Piteşti, ştiu despre ce e vorba. Îmi pare rău, mi-ar plăcea să fie stadionul plin şi să strige demisia. Dar să vină 30 de inşi...

Noi ne luptăm cu echipe la retrogradare, cum e UTA, Petrolul, care au stadioanele pline, Chindia, care vine la Mioveni cu 500 de inşi. Eu vreau să strige demisia ( n.r. suporterii lui FC Argeş), să vină să vadă ce facem la antrenament, să ne susţină.

Nu pe noi, ci pe jucători, dacă vor să aibă o echipă de Liga 1, să facă sacrificii. Nu contează cine e antrenor. Să-i susţină până în min 90 şi atunci să strige ce vor ei" , a declarat Constantin Schumacher.

În urma acestui rezultat, FC Argeş rămâne pe penultimul loc în clasament cu 27 de puncte. În ultima etapă din sezonul regular, piteştenii vor juca pe teren propriu cu Petrolul, pe 11 martie.

Afla mai multe despre: sepsicfr 

viewscnt
Articole similare