Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, despre schimbările neobişnuite de cote dinaintea partidei Sepsi - CFR Cluj: ”Înseamnă că s-au mizat bani mulţi pe Sepsi” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, despre schimbările neobişnuite de cote dinaintea partidei Sepsi - CFR Cluj: ”Înseamnă că s-au mizat bani mulţi pe Sepsi” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

La mijlocul săptămânii trecute, casele de pariuri au stabilit cotele pentru partida directă dintre Sepsi şi CFR Cluj. Dacă specialiştii au decis că echipa favorită este CFR Cluj în acest duel, la câteva zile distanţă cotele au cunoscut schimbări bruşte, iar Sepsi a devenit, surprinzător, favorită.

Când se întâmplă astfel de modificări radicale, înseamnă că s-au pariat sume foarte mari de bani pe echipa considerată ”outsider” sau casele de pariuri ar avea informaţii că la mijloc ar putea fi ceva dubios.

De asemenea, când se pariază sume foarte mari pe ”outsideri” se întâmplă ca pariorii să deţină anumite informaţii, care să-i determine să mizeze pe această formaţie.

Mihai Stoica nu crede într-un aranjament la meciul Sepsi - CFR Cluj

Iniţial, Sepsi a primit cota 3.00 la victorie, în timp ce CFR Cluj undeva la 2.40. La câteva zile distanţă, Sepsi a devenit favorită, cu 2.60, în timp ce pentru o victorie a CFR-ului îţi primeşte de aproape trei ori banii - undeva între 2.80 şi 3.00.

Mihai Stoica este de părere că nu există posibilitatea ca cele două formaţii să fi ajuns la o înţelegere. Mai ales în această eră, a tehnologiei, unde dovezile sunt atât de uşor de adunat.

Aşadar, oficialul roş-albaştrilor este sigur că CFR Cluj rămâne favorită la acest duel.

Asta înseamnă că s-au mizat foarte mulţi bani pe victoria lui Sepsi. Este neobişnuită schimbarea. De regulă se fac schimbări de genul acesta, când o echipă favorită devine outsider, doar dacă se mizează foarte mult. De obicei, se mizează când există informaţii legate în acest sens.

Eu nu cred că poate cineva, în 2023, cu atâtea mijloace de investigare a acestor practici, dacă există, să facă aşa ceva. Atenţie! O spun probabil pentru că acest fragment de emisiune va apărea peste tot şi la Comisia de Integritate: nu am nicio informaţie în sensul acesta. Nu ştiu nimic!

Cineva ar putea să spună: bă, cum ar putea să se termine acest meci cu victoria lui Sepsi? Ar însemna ca CFR Cluj să se predea. Cum? Cum se practica înainte: Dă-mi, că-ţi dau. La modul: Ajutaţi-ne să intrăm în play-off şi în play-off câştigaţi ambele meciuri. Eu nu cred că acest lucru se poate întâmpla.

Nu cred că Sepsi va câştiga. Nu cred asta. Cred că CFR este favorită în continuare şi cine a mizat, a făcut-o pe baza unor informaţii false”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicacote pariuri 

viewscnt
Articole similare