Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ce a hotărât azi Comisia de Recurs pentru Sepsi - U Craiova 1948! Adrian Mititelu a plecat dezamăgit de la sediul LPF

ULTIMA ORĂ | Ce a hotărât azi Comisia de Recurs pentru Sepsi - U Craiova 1948! Adrian Mititelu a plecat dezamăgit de la sediul LPF

FC U Craiova

Comentarii

Oficiali ai cluburilor Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova 1948 s-au întâlnit, joi, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, unde Comisia de Recurs a judecat cazul de xenofobie de pe stadionul din Covasna. Cei care au judecat cazul au decis să amâne verdictul pentru săptămâna următoare, pe 7 martie.

Ce a decis Comisia de Recurs pentru Sepsi - U Craiova 1948

U Craiova 1948 a pierdut la Comisia de Disciplină a FRF în primă instanţă, unde s-a hotărât victoria la masa verde pentru Sepsi. Adrian Mititelu a anunţat că mizează pe regulamentul FRF, unde a descoperit că meciul nu poate fi abandonat pentru xenofobie, aşa cum s-a întâmplat, ci pentru rasism. 

Venit cu optimism la Bucureşti, Adrian Mititelu a plecat supărat după şedinţa Comisiei de Recurs, a doua cale de atac a oltenilor, care doresc rejucarea partidei. 

La plecarea de la sediul LPF, afaceristul s-a arătat dezamăgit că adversarii săi nu vor rejucarea partidei, aşa cum au anunţat prin diferite voci în spaţiul public. 

Adrian Mititelu a acuzat că Laszlo Dioszegi nu s-a ţinut de cuvânt şi a oferit detalii de la şedinţă

Azi, 2 martie, Comisia de Recurs a decis amânarea deciziei pentru săptămâna următoare. 

În aşteptarea unui răspuns, s-au mai depus probe noi la dosar. 

Dacă va pierde la recurs, U Craiova 1948 mai are o singură cale de atac, la TAS. 

După prima decizie a FRF, Sepsi a primit o amendă de 25.000 de lei.

U Craiova 1948, care a pierdut la masa verde iniţial, a luat o amendă mai mică, de 22.500 de lei. De asemenea, echipa lui Adrian Mititelu nu va avea galerie în următoarele şase deplasări. 

Înaintea şedinţei de la LPF, Adrian Mititelu n-a exclus ca U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova să devină o singură echipă. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluu craiova 1948sepsi sfantu gheorghe 

viewscnt
Articole similare