Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul din spatele despărţirii dintre Achraf Hakimi şi Hiba Abouk. Cei doi s-au separat înainte ca fotbalistul să fie acuzat de viol

Motivul din spatele despărţirii dintre Achraf Hakimi şi Hiba Abouk. Cei doi s-au separat înainte ca fotbalistul să fie acuzat de viol

PSG

Comentarii

Fotbalistul marocan al echipei PSG, Achraf Hakimi, trece printr-o perioadă grea în viaţa personală. Fundaşul dreapta este acuzat de viol de o tânără de 23 de ani, dar se confruntă şi cu un "proces de separare" de soţia sa, actriţa spaniolă Hiba Abouk.

Potrivit presei spaniole, actriţa cunoscută în special în Spania pentru serialul El Principe, a început procesul de separare de mai multe săptămâni, fără vreo legătură cu acuzaţia de viol cu care se confruntă fotbalistul.

Însă Achraf Hakimi ar fi profitat să o cheme pe tânăra de 23 de ani acasă la el, deoarece era singur, soţia sa fiind la Dubai alături de copiii lor.

Actriţa le-ar fi spus deja rudelor situaţia sa şi un motiv ar fi şi diferenţa de vârstă (ea are 36 de ani şi el 24 de ani), dar un alt aspect important este că Hiba Abouk vrea o viaţă liniştită, acasă, în familie, în timp ce fotbalistul se gândeşte doar cum să meargă la petreceri.

Cea mai bună dovadă că relaţia dintre cei doi nu trece prin cel mai bun moment este că nu au mai postat fotografii împreună pe reţelele de socializare din octombrie anul trecut.

Achraf Hakimi şi Hiba Abouk formează un cuplu din 2018 şi au doi copii: Amin şi Naim, născuţi în 2020 şi în 2022.

Presa franceză a anunţat că fotbalistul marocan este vizat de o plângere de viol depusă de o tânără de 23 de ani, pe care a invitat-o la el acasă, după ce a cunoscut-o pe Instagram.

Afla mai multe despre: hakimi 

viewscnt
Articole similare