Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt nişte aberaţii”. Laszlo Dioszegi i-a dat replica lui Marcel Puşcaş, după speculaţiile de blat de la Sepsi - CFR. ”Voi fi la faţa locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie”

”Sunt nişte aberaţii”. Laszlo Dioszegi i-a dat replica lui Marcel Puşcaş, după speculaţiile de blat de la Sepsi - CFR. ”Voi fi la faţa locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie”

Superliga

Comentarii

Sepsi îşi poate asigura matematic calificarea în play-off-ul Superligii, în cazul în care va câştiga partida cu CFR Cluj, iar decizia Comisiei de Disciplină asupra partidei dintre covăsneni şi FC U Craiova rămâne neschimbată.

Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova, se teme de faptul că CFR Cluj va ceda partida de la Sfântu Gheorghe din sezonul regular, urmând ca Sepsi să se ”revanşeze” în faţa feroviarilor în meciurile din play-off. Oficialul oltenilor i-a atacat pe covăsneni pe Facebook, unde a declarat că este în drum spre Sfântu Gheorghe, pentru a se convinge dacă cele două echipe îşi vor apăra corect şansele. 

Înaintea partidei dintre Sepsi şi CFR, FC U Craiova se află pe locul şapte, cu 40 de puncte din 29 de partide, şi sunt la un punct în spatele covăsnenilor, care ocupă ultimi poziţie de play-off, dar care au şi un meci mai puţin disputat.

”Se va juca corect şi va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aştept s-ajung!”

„Am pornit din Craiova. Destinaţia finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la faţa locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu şi poţi fi in primele şase echipe.

La el a ţinut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naş’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la aşa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» şi-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect şi va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aştept s-ajung!”, a scris Marcel Puşcaş pe Facebook.

”Doar oameni care au procesat aşa pot cred asta”

„Din păcate, o singură dată am învins pe CFR Cluj. Nu suntem într-o formă foarte bună. Eu am încredere în băteţi. Mi-e teamă pentru ambele meciuri, cu CFR şi cu FCSB. Dacă nu câştigăm, dar băieţii s-au dăruit, o să trec peste. 

Sunt nişte aberaţii că noi suntem în relaţii bune cu CFR şi că noi câştigăm azi şi le dăm şase puncte în play-off. Deja îmi vine să râd. Cine spune asta nu cunoaşte clubul Sepsi. Să se întâmple aşa ceva în 2023? Poate în anii 90, ştie toată lumea ce a fost în fotbal. Nu cred că acum cineva are curaj să se gândească la aşa ceva.

Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta. Teoria conspiraţiei e folosită des în Liga 1. Omul dacă se gândeşte la aşa ceva la echipa adversă, ei ar face aşa ceva. Lucruri de genul ăsta nu suntem în stare nici măcar să ne gândim. Nu avem o relaţie mai bună cu CFR decât cu FCSB. Noi vrem să jucăm fotbal. Dacă pierdem, să pierdem cu capul sus. Nu intrăm în play-off cu orice preţ”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru AS.ro.

Partida dintre Sepsi şi CFR Cluj se va juca 6 martie de la 20:30 şi va putea fi urmărită pe Orange Sport 1.

 
 
 
 

Afla mai multe despre: sepsifc u craiovacfr 

viewscnt
Articole similare