Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tatăl lui Andrea Compagno, prima reacţie după ce fiul său a fost convocat de italieni: ”Trăim acest moment cu simplitate şi smerenie”

Tatăl lui Andrea Compagno, prima reacţie după ce fiul său a fost convocat de italieni: ”Trăim acest moment cu simplitate şi smerenie”

Fotbal

Comentarii

Tatăl lui Andrea Compagno (26 de ani), Rosario, a oferit primele impresii după ce fiul său a fost inclus de Roberto Mancini pe lista preliminară a stranierilor pentru primele partide din calificările pentru EURO 2024, cu Anglia şi Malta.

  • Dacă va fi păstrat în lotul final pentru jocurile din luna martie, Andrea Compagno va deveni cel mai prestigios internaţional străin din istoria Superligii.

Rosario Compagno, despre convocarea fiului, Andrea: ”Cu adevărat o mare mândrie!”

Tatăl lui Andrea Compagno, Rosario, a fost şi el jucător de fotbal, fundaş, între 1985 şi 2000, însă nu a atins niciodată marea performanţă. Cel mai valoroase echipe din C.V.-ul său sunt Cosenza, Palermo şi Benevento.

  • De asemenea, între 2008 şi 2020, Rosario a ocupat mai multe funcţii în cadrul clubului Palermo.

Într-un interviu acordat presei din Palermo, Rosario a declarat că fiul său se simte foarte mândru de această convocare, fie ea şi preliminară. Cu toate acestea, nimeni nu se entuziasmează atât de tare, fiind toţi sunt conştienţi de faptul că va fi dificil să fie păstrat pe lista finală.

Cu toate acestea, nu poate fi decât o mândrie pentru toată lumea faptul că, un jucător care în urmă cu aproape trei ani evolua în San Marino, acum se află în vederile selecţionerului Italiei.

E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la un asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor pentru se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai mai buni, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm”

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. - FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Afla mai multe despre: rosario compagnoitaliafcsb 

viewscnt
Articole similare