Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-a supărat pe Petrescu şi l-a schimbat". Faza care i-a fost fatală unui fotbalist de la CFR Cluj cu Sepsi: "Din sezonul următor o să se numească 'Costache'"

"L-a supărat pe Petrescu şi l-a schimbat". Faza care i-a fost fatală unui fotbalist de la CFR Cluj cu Sepsi: "Din sezonul următor o să se numească 'Costache'"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, nu-l slăbeşte pe Claudiu Petrila. Atacantul de 22 de ani a fost schimbat în Sepsi - CFR Cluj, iar motivul ar fi fost legat de o fază jucată greşit de fotbalist.

Claudiu Petrila "cred că l-a supărat pe Petrescu şi l-a schimbat" în Sepsi - CFR Cluj 2-2

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga. În minutul 78, Claudiu Petrila a părăsit terenul. 

În minutul 68, CFR Cluj a plecat pe un contraatac condus de Petrila. Din poziţie centrală, atacantul a avut mai multe oportunităţi de a pasa, dar a dorit să şuteze neapărat, s-a complicat şi a pierdut mingea în cele din urmă, iar Panduru crede că faza i-a fost fatală lui Petrila. 

"În repriza a doua, CFR a stat la adăpostul golului de 2-1 şi parcă n-au mai făcut nimic. Petrescu s-a supărat rău de tot pe Petrila şi l-a schimbat, asta e impresia mea. 

Faza asta (n.r. - din minutul 86) trebuie s-o joci, dădeai sus şi venea centrarea. Niciodată aşa cum a jucat. Eu spun că nu e întâmplătoare schimbarea lui. Cred că l-a supărat pe Petrescu şi l-a schimbat. Joacă aşa cum trebuie s-o faci şi nu-ţi mai spune nimeni nimic. Noi aici ne întrebăm de ce nu joacă Petrila. Nu dai acolo, nu dai acolo, atunci ai o problemă, de aia te şi scoate.

(n.r. - Petrila a zis că se simte oboseala) Să vedem şi marea oboseală despre care zice. În trei meciuri nu are nici măcar o repriză. Ăştia odihniţi sunt obosiţi de fotbal, cred că are dreptate şi el. Nu-l bagă că nu-i dă încredere lui Petrescu. E ceva lângă Octavian Popescu. Amândoi sunt sub sezonul trecut. Unul are o problemă că nu joacă, altul că e mutat pe toate poziţiile şi nu e pe poziţia lui. Uite că se leagă de ce nu reuşesc",  a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Fostul fotbalist a fost completat apoi de Constantin Zotta, care a avut o previziune sumbră pentru Petrila, despre care crede că ar putea avea soarta lui Costache. Fostul fotbalist de la CFR Cluj a plecat din Gruia după ce n-a mai fost eligibil regulii U21, moment care se apropie şi pentru Petrila, din sezonul următor. 

"Din sezonul următor o să se numească "Costache" (n.r. - când nu va mai fi eligibil regulii U21)", a spus expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: claudiu petrilasepsi cfr clujdan petrescubasarab panduruconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare