Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Lovitură grea pentru PSG înaintea returului cu Bayern. Neymar, OUT pentru tot restul sezonului

BREAKING NEWS | Lovitură grea pentru PSG înaintea returului cu Bayern. Neymar, OUT pentru tot restul sezonului

Ligue 1

Comentarii

Neymar nu va mai putea evolua pentru PSG în acest sezon competiţional.

Brazilianul se va opera la Doha în următoarele zile, şi va sta departe de gazon în următarele trei sau patru luni. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al campioanei Franţei.

"Neymar a avut mai multe probleme la glezna dreaptă în ultimii ani. După ultima accidentare, pe 20 februarie, staff-ul medical a recomandat operaţia pentru a evita o agravare a situaţiei. Toţi experţii consultaţi au confirmat verdictul dat. Aşadar, operaţia va avea loc zilele viitoare la Doha. O absenţă de 3 sau 4 luni este aşteptată până la întoarcerea lui la antrenamentele colective", se arată în comunicatul dat de PSG.

Neymar s-a accidentat în ”thriller-ul” cu Lille

Brazilianul a fost pe teren ultima dată pe 19 februarie, în partida câştigată dramatic de echipa sa, pe teren propriu cu Lille, scor 4-3. Înlocuit la scorul de 2-1, Neymar a marcat cel de-al doilea gol şi a livrat pasa decisivă de la prima reuşită semnată de Mbappe. În acest sezon, Neymar a bifat pentru PSG 28 de meciuri şi a marcat 14 goluri.

VIDEO cu accidentarea lui Neymar

PSG va juca cu Bayern pe 8 octombrie, în returul din optimile de finală de UEFA Champions League. În partida de pe Parc des Princes, bavarezii s-au impus cu 1-0.

 

 

Afla mai multe despre: neymarpsg 

viewscnt
Articole similare