Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Patronul era un nebun!”. Un fost jucător de la Astra şi CFR Cluj nu uită experienţele din fotbalul românesc

”Patronul era un nebun!”. Un fost jucător de la Astra şi CFR Cluj nu uită experienţele din fotbalul românesc

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central francez Mike Cestor (30 de ani) a devenit fotbalist profesionist odată cu venirea în România, în 2018, după mai multe experienţe în ligile inferioare din Anglia şi Franţa.

  • După un sezon la Astra, aproape trei sezoane la CFR Cluj şi jumătate de stagiune la FC Argeş, Mike Cestor a ajuns în Polonia, la Radomiak Radom, în această iarnă.

Mike Cestor, despre Ioan Niculae de la Astra: ”Era un nebun!”

Mike Cestor a fost protagonistul unui interviu amplu acordat presei din Polonia, care a vrut să afle mai multe detalii despre viaţa şi cariera sa.

Bineînţeles, un capitol important din aventura sa profesională este Superliga. Locul unde a evoluat pentru prima dată într-un mediu profesionist, chiar dacă unele întâmplări sfidau acest statut.

Mike Cestor le-a povestit polonezilor experienţele sale cu patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, cel care făcea ”sărbătoare” din victorii şi ”înmormântare” din înfrângeri.

În timp ce jucam la Asta, pe durata unui sezon am avut patru antrenori. Patronul clubului (n.r. - Ioan Niculae) era un nebun. Se comporta ca un suporter, nu ca un patron. Cu toate acestea, consider că a fost o experienţă pozitivă. Adesea a fost amuzant.

A fost o situaţie în care am pierdut un meci. A doua zi, a venit patronul la mine şi mi-a spuns: `Nu te mai plătesc!`. Acesta este un exemplu că s-a comportat ca un suporter, nu ca un patron. A spus că, dacă nu dau 100%, nu îmi va mai plăti salariul.

Când te afli în această situaţie ce mai poţi spune? Practic nimic. Am acceptat ce a spus şi am plecat”, a povestit Mike Cestor pentru sport.tvp.pl.

Mike Cestor reprezintă RD Congo la nivel internaţional

  • 73 de meciuri şi 2 goluri a adunat Mike Cestor în Superligă.
  • 500.000 de euro este cota lui Mike Cestor de piaţă, conform transfermarkt.de.
  • 4 meciuri în naţionala Republicii Democratice Congo a adunat Mike Cestor.

Afla mai multe despre: cestorniculaeradomiakastracfr cluj 

viewscnt
Articole similare