Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu, OUT din lotul lui AC Milan. Zlatan Ibrahimovic se află în aceeaşi situaţie. Ce decizie a luat campioana Italiei înaintea returului cu Tottenham

Tătăruşanu, OUT din lotul lui AC Milan. Zlatan Ibrahimovic se află în aceeaşi situaţie. Ce decizie a luat campioana Italiei înaintea returului cu Tottenham
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a fost exclus de AC Milan de pe lista de Champions League. Astfel, Mike Maignan va apăra poarta ”Diavolilor” în manşa retur dintre Tottenham şi Milan.

Portarul român a fost scos de campioana Italiei de pe listă, pentru  a rămâne cu numărul maxim de jucători italieni impus de UEFA, şi anume 17. Astfel, portarul ce va sta pe banca lui Milan va fi Antonio Mirante, goalkeeper ce este abia a treia opţiune în meciurile din Serie A. 

Tătăruşanu a păstrat poarta intactă în meciul tur

Partida de pe San SIro s-a încheiat cu victoria lui Milan, scor 1-0. Tătăruşanu a avut atunci trei intervenţii, şi a înregistrat al treilea meci fără gol primit de la venirea la  AC Milan. În acest sezon, fostul portar al FCSB-ului a fost integralist în 22 de meciuri pentru ”Diavoli”.  Mike Maignan va apăra astfel în primul meci la nivel european, după aproape cinci luni de pauză. Ultimul meci de Champions League în care goalkeeper-ul din hexagon a fost prezent pe teren a fost cel cu Dinamo Zagreb din grupe, câştigat de echipa sa cu 4-0.

Maignan a jucat din nou după accidentare în ultimele două partide ale lui Milan din Serie A, 2-0 cu Atalanta şi 1-2 cu  Fiorentina.

Zlatan nu va juca în Liga Campionilor

La fel ca şi Tătăruşanu, Zlatan Ibrahimovic nu se află pe lista UEFA pentru Champions League, situaţie în care se mai află Vranckx, Adli, Dest şi Bakayoko. În acest sezon, suedezul a bifat doar două meciuri.

Meciul dintre Tottenham şi AC Milan se va juca pe 8 martie, de la 22:00, şi va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: tătăruşanumaignan 

viewscnt
Articole similare