Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Achim intervine în plină anchetă care-l vizează pentru pariuri: "Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta"

Cosmin Achim intervine în plină anchetă care-l vizează pentru pariuri: "Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta"

Superliga

Comentarii

Fundaşul central Cosmin Achim (27 ani) a oferit o primă reacţie referitoare la ancheta care-l vizează, privind meciurile din Superligă pe care paria.

A venit replica lui Cosmin Achim, fotbalistul anchetat pentru pariuri în Superligă

Petrolul Ploiesti şi jucătorul Cosmin Achim au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, a anunţat clubul prahovean. Potrivit clubului ploieştean, fundaşul central a fost cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu Petrolul.

Însă, sursele Orange Sport au indicat faptul că Achim paria sume uriaşe pe meciuri din Superligă.

Achim paria chiar şi 8.000 - 9.000 de lei pe meciuri din Superligă, presupus că uneori chiar pe ale echipei sale, în strânsă legătură cu membrii unui cunoscut clan interlop, au dezvăluit sursele Orange Sport.

La o zi distanţă, Cosmin Achim a reacţionat şi a susţinut că este nevinovat. El a confirmat ancheta în desfăşurare şi nu ia în calcul retragerea din fotbal, convins că nu va fi suspendat. 

"Deocamdată, pot să spun că este o anchetă în desfăşurare în acest caz şi rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu mă consider nevinovat! Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta", a spus Cosmin Achim, pentru ProSport.

Achim a venit la Petrolul la inceputul acestui an, bifând cinci apariţii în partidele disputate în Superliga.

Ce urmează pentru Cosmin Achim, jucătorul lăsat liber de contract de Petrolul pentru că ar fi pariat. Dezvăluirea unui oficial FRF, în direct

Afla mai multe despre: cosmin achimpariuricosmin achim pariuri 

viewscnt
Articole similare