Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Farul ar fi reuşit deja un transfer pentru la vară. Urmează o nouă revenire interesantă la clubul lui Gica Hagi?

EXCLUSIV | Farul ar fi reuşit deja un transfer pentru la vară. Urmează o nouă revenire interesantă la clubul lui Gica Hagi?

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) îşi pregăteşte din timp viitoarea stagiune a Superligii. Tehnicianul de la malul mării ar fi perfectat, deja, primul transfer al verii.

Din informaţiile Orange Sport, se pare că Gică Hagi va mai bifa o repatriere în cadrul clubului său. 

Este vorba de mijlocaşul lateral Nicolae Carnat (24 de ani), cel care îşi va termina contractul cu CS Mioveni în vară şi, cel mai probabil, se va întoarce sub comanda lui Gică Hagi.

Nicolae Carnat, la Farul Constanţa?

Nicolae Carnat este un produs al Academiei ”Gheorghe Hagi”. Tânărul fotbalist era considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători români în urmă cu aproximativ 10 ani, fiind foarte des asemănat ca stil de joc cu Adrian Ilie.

În 2014, la 16 ani, Nicolae Carnat a preferat să plece de la Academia şi şi-a continuat cariera la echipele de juniori ale celor de la Wolverhampton, în Anglia.

  • În iulie 2017, Nicolae a fost împrumutat pentru şase luni la Esbjerg, în liga a doua din Danemarca, însă fără prea multe reuşite.

În 2018, la 20 de ani, Nicolae Carnat se întorcea în România şi semna cu Dunărea Călăraşi, formaţia care pe atunci evolua în Liga 1. 

  • În acel sezon 2018/2018, ”aripa” bifa 9 meciuri pe cea mai înaltă scenă a fotbalului românesc.

După şase luni la Călăraşi, fotbalistul semnează cu Sepsi, unde dă un randament foarte bun în următorul sezon şi jumătate: 47 de meciuri, 8 goluri şi 3 pase de gol.

Experienţe nereuşite la CFR, Rapid şi Mioveni

În octombrie 2020, la 21 de ani, semnează cu CFR Cluj, însă nu reuşeşte să se impună şi după doar un sezon este împrumutat la Rapid.

  • 15 meciuri a bifat la CFR Cluj, niciun gol sau pasă de gol
  • 22 de meciuri, 3 goluri şi o pasă de gol a reuşit la Rapid.

În august 2022, CFR Cluj decide să-l lase să plece liber de contract la CS Mioveni, însă nici de această dată nu reuşeşte să-şi regăsească pofta de joc, aşa că aventura în echipa argeşenilor este pe cale să se încheie, cu perspective mai luminoase din vară.

  • 21 de meciuri, 2 goluri şi o pasă de decisivă a adunat Nicolae Carnat pentru CS Mioveni, în acest sezon.
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Carnat, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: gica hagicarnatfarulmioveni 

viewscnt
Articole similare