Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - FC Argeş 0-0. Ilfovenii au ratat o lovitură de pedeapsă. Piteştenii au doar o victorie de la venirea lui Marius Croitoru

VIDEO | FC Voluntari - FC Argeş 0-0. Ilfovenii au ratat o lovitură de pedeapsă. Piteştenii au doar o victorie de la venirea lui Marius Croitoru

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a remizat pe teren propriu, scor 0-0 cu FC Voluntari, în penultimul meci din etapa cu numărul 29 din Superligă.

VIDEO | FC Voluntari - FC Argeş 0-0

  • Echipele de start:
  • FC Voluntari: Popa- Miranda, Matricardi, Armaş- Aliji, Meleke, Helder Tavares, Raţă, Costin- Marcelo Lopes, Nemec
  • Rezerve: Collado, Vlad, Paz, Voican, Meleke, Merlo, Răduţ, Florea, Dumiter
  • FC Argeş: Straton- Jakolis, Turda, Constantin, Rizzi- Meza Colli, Njike, Creţu, Jobello, Koubemba- Garita
  • Rezerve: Micu, Tofan, Estevam, Rocha Biai, Şerban, Tîrcoveanu, Bertrand, Croitoru, Pîrvu

Min 90+4. Meciull s-a terminat, scor 0-0.

Min 61. Ocazie pentru FC Argeş. Garita nu reuşeşte să cadreze pe poarta pasa ideală a lui Creţu.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+2. Prima repriză s-a terminat, scor 0-0.

Min 18. Voluntari ratează penalty-ul. Nemec trimite peste poartă, iar scorul rămâne 0-0.

Min 16. Penalty pentru Voluntari. Jobello îl trage pe Nemec, iar Istvan Kovacs arată punctul cu var.

Min 1. A început meciul.


Meciul care deschide ziua de fotbal din Superligă se joacă de la ora 18:00. În direct la Orange Sport 1, FC Voluntari primeşte vizita echipei cu cel mai slab parcurs din campionat, FC Argeş. Deşi cele două s-au întâlnit în nenumărate rânduri în competiţiile interne, doar două meciuri au avut trei goluri marcate, în rest, toate celelalte partide, au fost extrem de dezamăgitoare pentru microbişti. Multe remize albe sau victorii obţinute cu 1-0 au fost cele mai întâlnite scoruri între FC Voluntari şi FC Argeş. De altfel, meciul din tur, disputat la jumătatea lunii octombrie, s-a încheiat tot cu o remiză albă.

FC Voluntari porneşte ca favorită înaintea meciului de astăzi. Deşi a legat cinci înfrângeri consecutive în primele cinci partide disputate în acest an, echipa ilfoveană are acum un moral foarte bun, după victoriile obţinute în ultimele două etape jucate, fără gol primit. Mai întâi, FC Voluntari a învins una dintre candidatele la titlu din acest sezon, scor 1-0, cu Universitatea Craiova, apoi a învins-o şi pe CS Mioveni, în deplasare cu 3-0.

De partea cealaltă, FC Argeş este echipa cu cel mai slab parcurs din Superligă. Piteştenii au uitat să mai câştige şi au acum 12 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Ultimul succes obţinut de FC Argeş în Superligă datează din 30 octombrie 2022, când s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la UTA.

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare