Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Badea a fost implicat în negocierile pentru vânzarea lui Dinamo: ”Acesta a fost rolul dumnealui”

Nicolae Badea a fost implicat în negocierile pentru vânzarea lui Dinamo: ”Acesta a fost rolul dumnealui”galerie foto
Comentarii

Eugen Voicu a recunoscut că şi Nicolae Badea a fost implicat în negocierile pentru preluarea lui Dinamo.

Luni, Dinamo şi-a prezentat noii acţionari, după ce clubul a fost cumpărat de firma Red&White - deţinută de Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu.

Printre altele, Eugen Voicu a recunoscut că în aceste negocieri a fost implicat şi Nicolae Badea - fost acţionar la Dinamo.

Ce rol a avut Nicolae Badea în negocierile pentru preluarea lui Dinamo

Pe 24 februarie, Dinamo a fost cumpărată de compania Red&White, după ce Dorin Şerdean a fost de acord să vândă pachetul majoritar de acţiuni.

Imediat au apărut întrebări despre averile pe care le deţin Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, cei doi acţionari ai Red&White şi care nu sunt deloc impresionante pentru un club ca Dinamo.

Tot atunci a apărut zvonul că, de fapt, în spatele celor doi ar fi o mai veche cunoştinţă a dinamoviştilor, Nicolae Badea.

Eugen Voicu a fost întrebat dacă este adevărat că Nicolae Badea a fost cel care l-a convins să intre în negocierile pentru preluarea lui Dinamo.

Omul de afaceri a negat, dar a recunoscut că Nicolae Badea a jucat şi el un rol în negocierile pe care le-a avut cu Dorin Şerdean

”Pentru suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de echipă.

Nu domnul Badea m-a convins să vin aici, îl respect însă pentru suportul oferit în comunicarea cu domnul Şerdean, acesta a fost rolul domnului Badea”, a spus Eugen Voicu.

Andrei Nicolescu: ”Nu suma de bani e subiectul, ci eficienta utilizare a lor”

În cadrul conferinţei de presă, cei doi au primit mai multe întrebări despre sumele pe care sunt dispuşi să le investească pentru relansarea lui Dinamo.

Ambii s-au ferit să facă vreo promisiune spectaculoasă. Andrei Nicolescu spune că, în primul rând, banii la Dinamo trebuie cheltuiţi cu multă oficienţă:

”Cred că nu suma de bani e subiectul pe care vreţi să-l aduceţi în atenţia presei. Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor.

Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvenţă. Orice sumă ar fi necesară ieşirii din insolvenţă, ea trebuie să fie utilizată corect”, a spus Nicolescu.

Acesta a mai declarat că Dinamo are nevoie de 12 milioane de euro pentru următorii trei ani.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare