Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj, jignit de Marcel Puşcaş: "Sugerează exagerat că jocul e aranjat". Conducătorul oltenilor va fi pe stadion la Sepsi - CFR Cluj

Cristi Balaj, jignit de Marcel Puşcaş: "Sugerează exagerat că jocul e aranjat". Conducătorul oltenilor va fi pe stadion la Sepsi - CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a reacţionat faţă de călătoria lui Marcel Puşcaş la Sfântu Gheorghe. Omologul de la U Craiova 1948 va fi prezent la Sepsi - CFR Cluj, din această seară.

Cristi Balaj, după anunţul lui Marcel Puşcaş

Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj are loc luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesort.ro. În cazul unei victorii, gazdele din această seară se gândesc serios la ultimul loc de play-off, în faţa lui U Craiova 1948. 

Oltenii încă cer rejucarea meciului cu Sepsi, pe care l-au pierdut, în primă instanţă cu 3-0 la masa verde, iar Marcel Puşcaş continuă presiunea asupra covăsnenilor. 

Preşedintele lui U Craiova 1948 a făcut un comentariu controversat înaintea meciului dintre Sepsi şi CFR Cluj, iar Cristi Balaj a reacţionat la scurt timp. 

„Sunt complet deranjat de speculaţiile lansate în mediul online de oficialul echipei craiovene, care fiind interesat direct de rezultatul meciului nostru de la Sfântu Gheorghe, nu este destul de «bărbat» să îşi asume, în mod clar, poziţia, dar sugerează în mod exagerat, fără a avea o dovadă clară, că jocul ar fi aranjat. 

Acest comportament ofensator la adresa Ligii Profesioniste de Fotbal, a Federaţiei Române de Fotbal şi a întregii familii CFR-iste influenţează atât opinia publică, cât şi presa, suporterii, sponsorii, arbitrii, dar şi jucătorii. 

Ne întrebăm dacă în celelalte trei meciuri din această etapă în care favoriţii au pierdut, domnul Marcel Puşcaş a avut aceleaşi îngrijorări şi s-a deplasat personal pentru a supraveghea fiecare meci în parte. 

Pentru a reuşi să ne îndeplinim obiectivul, acela de a deveni din nou campioni, avem nevoie de victorii. Nu doar azi”, a fost reacţia lui Cristi Balaj, conform Gazetei Sporturilor.

Afla mai multe despre: cristi balajmarcel puscassepsi cfr cluju craiova 1948 

viewscnt
Articole similare