Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prestaţia lui Cosmin Achim într-una dintre partidele anchetate de FRF din cauza pariurilor. A fost schimbat imediat după golul doi

VIDEO | Prestaţia lui Cosmin Achim într-una dintre partidele anchetate de FRF din cauza pariurilor. A fost schimbat imediat după golul doi

Fotbal

Comentarii

Aşa cum Orange Sport anunţa în exclusivitate, Cosmin Achim (27 de ani) este investigat de către Departamentul de Integritate al FRF pentru implicare în pariuri.

  • Fotbalistul şi-a reziliat, recent, contractul cu Petrolul Ploieşti, însă problemele sale par că abia acum vor începe.

Cosmin Achim, evoluţie suspectă într-o partidă Voluntari - Argeş 0-2

Cosmin Achim a fost trădat de fosta iubită. Supărată pe jucător, aceasta a trimis mai multe mail-uri către FRF şi LPF în care fotbalistul vorbea clar de pariuri, într-o strânsă legătură cu un clan interlop din Bucureşti.

Conform informaţiilor oferite prosport.ro, FRF analizează cel puţin nouă partide în care Cosmin Achim a evoluat în ultimele sezoane, în tricourile celor de la FC Voluntari şi Petrolul Ploieşti.

Una dintre aceste partide ar fi un FC Voluntari - FC Argeş, scor 0-2, jucat pe 23 octombrie 2021.

În acest duel, la ambele goluri al ilfovenilor, Cosmin Achim a avut reacţii cel puţin ciudate, pasive, fără prea multă determinare de a se opune şuturilor adverse.

În minutul 64, la golul de 1-0, Cosmin Achim stă fără marcaj undeva în mijlocul careului propriu, se învârte pe loc şi nu are nicio intenţie de a se opune şutului lui Denis Dumitraşcu.

În minutul 80, la golul de 2-0, Cosmin Achim, care ar fi trebuit să fie al treilea fundaş central şi să strângă spre zona periculoasă, este surprins alergând 2/4, fără prea multă îngrijorare. Apoi, când Greab respinge mingea greşit spre zona sa, nu are reacţie, iar Palic preia balonul şi înscrie.

VIDEO: Rezumatul partidei FC Voluntari - FC Argeş 0-2

Afla mai multe despre: cosmin achimvoluntariarges 

viewscnt
Articole similare