Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu a răbufnit. Fostul antrenor al lui Cosmin Achim: ”Trebuie să plătească pentru tot”

Liviu Ciobotariu a răbufnit. Fostul antrenor al lui Cosmin Achim: ”Trebuie să plătească pentru tot”

Petrolul

Comentarii

Cosmin Achim, fundaş central, 27 de ani, e investigat de comisia de integritate FRF pentru pariuri, caz în care ar fi implicată şi o grupare interlopă.

Liviu Ciobotariu a răbufnit. Fostul antrenor al lui Cosmin Achim: ”Trebuie să plătească pentru tot”

Orange Sport va prezintă în exclusivitate un caz incredibil din Superligă. Cosmin Achim (27 de ani), tocmai plecat de la Petrolul Ploieşti, după doar cinci partide, a fost dat afară de club după ce s-a descoperit că paria sume uriaşe pe meciuri din Superligă, presupus că uneori chiar pe ale echipei sale.

Fundaşul de 27 de ani ar fi pariat sume importante de bani pe meciuri de fotbal, înainte de a fi pârât la LPF şi FRF de fosta sa parteneră, care a trimis dovezi celor două foruri.

Achim paria chiar şi 8.000 - 9.000 de lei pe meciuri din Superligă, presupus că uneori chiar pe ale echipei sale, în strânsă legătură cu membrii unui cunoscut clan interlop, au dezvăluit sursele Orange Sport.

Veste a circulat repede azi. A ajuns şi la urechile lui Liviu Ciobotariu, fostul său antrenor de la Voluntari, care condamnă gestul fostului său elev!

„Am citit în presă. El nu mai este jucătorul nostru şi a reziliat în această iarnă pentru a pleca la Petrolul. Am înţeles că se va face o anchetă. Sunt lucruri foarte grave în cazul în care se va dovedi adevărat ceea ce a făcut.  În mod cert va trebui să plătească!

El nu a jucat aproape deloc cât am fost eu antrenor. De introdus l-am pus doar când nu am avut soluţii. N-aş vrea să spun mai mult despre comportamentul lui. Eu nu m-am gândit niciodată că un jucător poate juca la pariuri contra echipei la care activează. Doar împarţi cu colegii tăi vestiarul”, a spus Liviu Ciobotariu.

  • În cazul în care acesta se va dovedi a fi vinovat, sancţiunile pot fi unele foarte drastice. În 2019, Mihai Voduţ, legimtimat atunci la Chindia, a fost suspendat doi ani şi amendat 300.000 de lei pentru că a pariat pe meciurile echipei sale. Chiar dacă suspendarea sa s-a încheiat, Voduţ nu a mai revenit în fotbalul profesionist.

BREAKING | Achim, dat afară de Petrolul pentru că paria sume uriaşe pe meciuri din Superligă! Detaliile unui caz incredibil | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cosmin achimliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare