Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la ”U” Cluj a dat petrecere după plecarea lui Eugen Neagoe. ”Am fost foarte fericit!”

Un jucător de la ”U” Cluj a dat petrecere după plecarea lui Eugen Neagoe. ”Am fost foarte fericit!”

Fotbal

Comentarii

Belgianul Martin Remacle (25 de ani) a recunoscut că s-a bucurat nespus de vestea că tehnicianul Eugen Neagoe (55 de ani) va pleca de la Universitatea Cluj.

Înainte să plece la Cluj, Eugen Neagoe a înaintat conducerii o listă de şase jucători pe care vrea să-i îndepărteze de la club. Printre ei, şi mijlocaşul belgian Martin Remacle.

  • Ceilalţi cinci jucători erau: Romario Pires, Krystian Nowak, Ely Fernandes, Roberto Romeo şi Ovidiu Horşia.

Martin Remacle, despre Ioan Ovidiu Sabău: ”Dacă venea mai repede, ne băteam la play-off”

Martin Remacle a fost trimis la U Cluj sub formă de împrumut, de la FC Botoşani, pentru un an şi jumătate, iar fotbalistul se află la ultimele luni pe ”Cluj Arena”.

Eugen Neagoe şi-ar fi dorit ca acesta să fie îndepărtat încă din iarnă, deoarece nu era unul dintre jucătorii pe care dorea să se mai bazeze în continuare.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Martin Remacle, conform transfermarkt.de.

Universitatea Craiova, ”salvatoarea” lui Martin Remacle

A venit oferta de la Universitatea Craiova, iar Eugen Neagoe a plecat. În locul său a venit Ioan Ovidiu Sabău, cel care l-a transformat pe Remacle dintr-un jucător de pluton, într-un titular incontestabil.

  • Remacle a marcat un gol în partida câştigată de ”U” Cluj, acasă, contra celor de la Farul, scor 2-0, în etapa a 29-a Superligii.

Nu e vorba că trebuie să demonstrez mai mult, dar ştiam că dacă voi rămâne voi lupta să rămân aici. După 2 zile am aflat că trebuie să plece (n.r. - Eugen Neagoe). Am făcut o „fiesta” (n.r. - petrecere) în Belgia. Am fost fericit că pleca, să fiu sincer.

Oamenii pe care îi ştiam în Cluj mi-au spus lucruri bune despre noul antrenor şi am fost fericit şi am aşteptat să mă întorc pentru a demonstra că am locul meu la U Cluj. Mă simt bine aici şi pentru prima dată de când am venit în România mă simt ca acasă şi nu mă văd la altă echipă în România, să fiu sincer.

Cred că dacă actualul antrenor venea mai înainte ne-am fi putut bate pentru play-off.

De când a venit domnul Sabău am jucat mult mai bine decât cu precedentul antrenor. Cred că dacă era aici de la început…, dar nu ştim.

Pregăteşte foarte bine antrenamentele şi vorbeşte foarte mult cu noi, iar mental este foarte bine şi are o relaţie foarte bună cu jucătorii”, a declarat Martin Remacle, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: remacleneagoeu cluj 

viewscnt
Articole similare