Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, "rugăminte fierbinte" înainte de play-off! Cere ca un arbitru să nu mai apară la meciurile FCSB: "Rog CCA din suflet" | EXCLUSIV

MM Stoica, "rugăminte fierbinte" înainte de play-off! Cere ca un arbitru să nu mai apară la meciurile FCSB: "Rog CCA din suflet" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat revoltat de maniera de arbitraj din înfrângerea cu UTA, scor 1-3. El a cerut Comisie Centrale a Arbitrilor să nu-l mai delege pe Florin Chivulete la centru în meciurile echipei finanţate de Gigi Becali.

Mihai Stoica cere ca Florin Chivulete să nu mai fie delegat la meciurile FCSB

UTA a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa bucureşteană FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. La Arad gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florin Coman a egalat repede, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (min. 64) şi Ubbink (min. 78).

Florin Chivulete a fost ajutat de asistenţii Daniel Mitruţi şi Alexandru Cerei, dar centralul a fost cel care a stârnit furia celor de la FCSB. 

Înainte de play-off-ul Superligii, Mihai Stoica a făcut un apel public către CCA, prin care a cerut ca Florin Chivulete să nu mai fie ales la centru la meciurile FCSB. 

Expertul Orange Sport consideră că arbitrul meciului de la Arad a permis arădenilor un joc dur şi nesancţionat.

"A fost un arbitraj... Ştiu că nu se pot refuza arbitri, dar adresez o rugăminte fierbinte domnului Vassaras şi CCA. Să nu-l mai delege pe Chivulete la meciurile noastre. Pe un asemenea teren, când tolerezi un joc foarte dur, cu o nonşalanţă care mă duce cu gândul la altele, grave, atunci nu mai vreau să oficieze la meciurile noastre din play-off. 

Mi se pare foarte ciudat. Există o intrare a lui Batha la începutul meciului, dar nu i se dă cartonaş, apoi mai face încă un fault şi încă unul. Roşu poate se putea da la copil, la Rareş Pop. Îi place foarte mult să gesticuleze (n.r. - lui Chivulete). Cum să nu dai galben în minutul 8, apoi să urmeze altele? Nu se poate scuza, e bătaie de joc la adresa unei echipe, care vine şi joacă. 

Când faci aşa ceva tu, Chivulete, ce mesaj transmiţi? Că puteţi să-i rupeţi pe ăştia. O să vin cu trei faze, din cariera lui Chivulete. 

Eu nu vreau să fim arbitraţi de Chivulete. Sunt arbitri care au mai greşit împotriva noastră, dar eu nu-l suspectez de nimic pe Chivulete. Nu vreau să apar la comisii, că nu am dovezi, dar Chivulete mi-a făcut un raport în trecut că i-am lezat personalitatea. Comisia a hotărât că nu am lezat. 

Rog comisia din suflet să nu-l delege la meciurile noastre. Când lasă asemenea intrări, poate influenţa rezultatul. Mi-e greu să scot din context arbitrajul, modul în care a arbitrat Chivulete, dar e de apreciat atitudinea cu care a jucat UTA", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaflorin chivuleteuta fcsb 1-3 

viewscnt
Articole similare