Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica, pur şi simplu şocat de ceea ce s-a întâmplat la CFR - UTA: ”La un moment dat mi s-a făcut greaţă”

Meme Stoica, pur şi simplu şocat de ceea ce s-a întâmplat la CFR - UTA: ”La un moment dat mi s-a făcut greaţă”

Superliga

Comentarii

Meme Stoica s-a declarat şocat de arbitrajul de la CFR Cluj - UTA Arad 2-1.

Partida dintre CFR Cluj şi UTA Arad a fost marcat de un arbitraj sub orice critică. Meciul a fost condus la centru de Lucian Rusandu.

Acesta a luat mai multe decizii controversate, mai ales în favoarea lui CFR Cluj.

Meme Stoica critică dur arbitrajul de la CFR Cluj - UTA Arad: ”Nici la Bistriţa n-am văzut aşa ceva”

Implicat în luptă cu CFR Cluj, Mihai Stoica a urmărit toată partida dintre CFR Cluj şi UTA Arad. Managerul FCSB-ului critică în termeni duri arbitrajul lui Lucian Rusandu şi spune despre UTA că a fost grav dezavantajată.

Meme Stoica susţine că n-a văzut un asemenea arbitraj nici măcar la Bistriţa, pe vremea celebrei cooperative a lui Jean Pădureanu.

Oficialul FCSB-ului nu-şi explică nici de ce Lucian Rusandu a avut nevoie de foarte multe reluări pentru a-l elimina pe Maglica, după intrarea extrem de dură la Vukcevic.

”Întâlnim o echipă care a fost efectiv martelată la Cluj. Nici la Bistriţa, pe vremuri, n-am văzut aşa ceva.

Şi este incredibil că a fost televizat în direct, pe mai multe posturi de televiziune şi a avut duba VAR. Foarte grav.

Rămâne de văzut care vor fi urmările, dar am fi tare curioşi ce s-a discutat acolo, pentru că este foarte interesant acum. S-or fi întâmplat lucruri foarte grave, niciodată n-am văzut aşa ceva grav.

Mă refer că a fost dictat un penalty la simulare şi, după aia, un penalty care putea să însemne cel puţin un rezultat de egalitate, n-a fost dictat. Iar jucătorul ăla a ieşit şifonat.

Mie nu-mi venea să cred... La un moment dat mi s-a făcut greaţă când am văzut că s-a făcut pârghie piciorul lui Vukcevic şi el se uita să vadă 10 reluări. Este incredibil aşa ceva. 

Eu nu pot să mă uit la aşa ceva (n.r. la faza în care Vukcevic a fost faultat), nu pot să mă uit. Putea să-i termine cariera”, a comentat Mihai Stoica la Orange Sport.

Câteva dintre greşelile foarte grave făcute de Lucian Rusandu la CFR - UTA

În minutul 24, Lucian Rusandu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj, deşi a fost simulare în careu. Centralul meciului nici măcar n-a consultat VAR. Penalty-ul a fost ratat de Ciprian Deac.

În minutul 70, Maglica a fost eliminat după o intrare foarte dură la Vukcevic. Iniţial i-a dat galben, după care a consultat tehnologia VAR şi l-a eliminat. Însă a avut nevoie de foarte multe reluări înainte de a lua o decizie, deşi faza era cât se poate de clară.

În minutul 72, Ciprian Deac l-a raşchetat cu crampoanele pe Roger, pe toată lungimea piciorului. Mijlocaşul CFR-ului a primit doar cartonaş galben.

În minutul 86, Milosevic scapă singur cu portarul CFR-ului, Sava sare cu crampoanele pe picioarele atacantului de la UTA Arad, însă Rusandu nu acordă lovitură de la 11 metri.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare