Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost antrenor din Premier League, luptă pe viaţă şi moarte cu lupii din Transilvania. ”Au fost cinci. Aşteptau să fiu doborât!”

Un fost antrenor din Premier League, luptă pe viaţă şi moarte cu lupii din Transilvania. ”Au fost cinci. Aşteptau să fiu doborât!”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul englez Nigel Pearson (59 de ani) a povestit cum a fost încercuit de o haită de lupi în Transilvania şi cum s-a luptat cu aceştia pentru a-şi salva viaţa.

Se întâmpla în anul 2007, pe vreme când acesta era antrenor interimar la Newcastle, între mandatele lui Glenn Roeder şi Sam Allardyce.

Nigel Pearson, luptă pe viaţă şi pe moarte cu lupii din Transilvania

Aflat în vacanţă, Nigel Pearson s-a gândit să facă o vizită pe tărâmul lui Dracula, în Transilvania, însă nu a luat aminte la avertismentele localnicilor, cu privire la urşi şi lupi, iar acum are ce povesti.

Au fost cinci - unul venea spre mine şi ceilalţi se învârteau în jurul meu, aşteptând să fiu doborât. Pentru ei este esenţial să te apuce de beregată”, declara Nigel Pearson în urmă cu câţiva ani, conform ”The Sun”.

Pearson a declarat că, iniţial, s-a aruncat într-un tufiş, sperând că va scăpa de lupi, însă aceştia l-au urmat negreşit. Tehnicianul a fost obligat să se apere cu ce i-a picat la îndemână, în special crengi de copac, pe care le agita spre lupi.

M-am sprijinit cu spatele de un copac şi m-am gândit că nu vreau să fiu atacat de la spate. Am fost absolut încântat de această alegere”, a adăugat tehnicianul.

Stuart Pearce a povestit cum a reuşit Nigel Pearson să scape de lupi

Povestea a fost istorisită, la ceva timp distanţă, şi de bunul său prieten, Stuart Pearce, cel care l-a avut secund pe Nigel Pearson la naţionala Angliei U21 cu puţin timp înainte de întâmplare.

Într-un an a plecat în Transilvania. A fost avertizat că în pădure, pe munte, s-ar putea întâlni cu urşi şi lupi. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Unuia i-a băgat băţul în ochi, iar altuia i-a rupt maxilarul. Aşa a reuşit să scape. A spus că dacă treceau în spatele lui, l-ar fi ucis”, a declarat Stuart Pearce, fost fundaş, cu 78 de prezenţe în naţionala Angliei.

Cine este Nigel Pearson?

Nigel Pearson s-a născut pe 21 august 1963, la Nottingham, şi a fost un jucător de nivel mediu pentru fotbalul englez, cu sute de prezenţe pentru Shrewsbury Town, Sheffield Wednesday şi Middlesbrough.

Şi-a început cariera de antrenor în 1998, la Carlise United, apoi a fost interimar la West Bromwich, Anglia U21 şi Newcastle.

În 2008, Nigel Pearson a deveni prima dată ”principal”, la Southampton. Apoi, a mai trecut pe la Leicester, Hull, Derby, Leuven (Belgia) şi Watford, iar din 2021 este antrenorul formaţiei Bristol City, din Championship (liga secundă a Angliei).

Afla mai multe despre: nigel pearsonstuart pearcetransilvania 

viewscnt
Articole similare