Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a făcut anunţul mult aşteptat: ”Vom avea antrenor cu licenţă PRO. Antrenor, antrenor!”. Ce se va întâmpla cu Pintilii | EXCLUSIV

Mihai Stoica a făcut anunţul mult aşteptat: ”Vom avea antrenor cu licenţă PRO. Antrenor, antrenor!”. Ce se va întâmpla cu Pintilii | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a recunoscut că echipa se va conforma regulilor şi vor numi un antrenor cu licenţă PRO din vară.

Oficialul vicecampioanei a anunţat că cel care va ocupa funcţia de ”principal” la FCSB va fi într-o strânsă colaborare cu Mihai Pintilii, cel care până atunci îşi va câştiga, legal, statutul de antrenor secund şi va putea oferi indicaţii de pe bancă.

Mihai Stoica a anunţat venirea unui antrenor cu licenţă PRO la FCSB

Întrebat dacă noul antrenor, cel cu licenţă PRO, va avea mai multă autoritate la echipă, aşa cum îşi doreşte Federaţia Română de Fotbal, Mihai Stoica nu a putut oferi un răspuns concret, lăsând de înţeles că această situaţie poate fi una subiectivă, în funcţie de cum va fi perceput acesta de către vestiar.

Mihai Stoica i-a dat exemplu pe Roberto Martinez şi Thierry Henry, pe vremea când aceştia activau ca ”principal”, respectiv ”secund” la naţionala Belgiei. Primul, un jucător un jucător ”minuscul” pe lângă legendarul francez.

Aşadar, nu ar fi nicio problemă ca la club să vină un antrenor cu o notorietate mai mică decât cea a lui Mihai Pintilii, atâta timp cât vor colabora eficient.

Mihai Stoica, despre Mihai Pintilii: ”Va fi secund cu acte-n regulă!”

În vară vom avea antrenor cu licenţă Pro. Antrenor, antrenor. Poate din vară Pintilii va avea dreptul să dea indicaţii din postura de secund, pentru că Şcoala Antrenori avansează. Până în vară o să fie în regulă. Mai are nouă meciuri ca delegat: trei ca suspendat şi restul de nouă rămase. (n.r. - La startul sezonului viitor va fi secund cu acte în regulă?) Da, va fi secund cu acte-n regulă. Nu principal. 

(n.r. - Dar nu rezolva problema clubului, nu?) Ba da, pentru că o să fie un antrenor cu licenţă PRO care o să muncească în cadrul clubului. (n.r. - Va fi peste Pintilii ca putere de decizie?) Rămâne de văzut. Poate că la naţionala Belgiei, Roberto Martinez valora mai puţin în ochii jucătorilor decât Thierry Henry, nu ştiu, doar zic.

Afla mai multe despre: mihai stoicalicenta promihai pintilii 

viewscnt
Articole similare