Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Leo Strizu încă nu şi-a dat demisia de la FCSB: ”L-a sunat pe Vali Argăseală”. Ce i-a transmis

EXCLUSIV | Leo Strizu încă nu şi-a dat demisia de la FCSB: ”L-a sunat pe Vali Argăseală”. Ce i-a transmis

FCSB

Comentarii

Leo Strizu încă nu şi-a prezentat oficial demisia din funcţia de antrenor principal la FCSB.

Leo Strizu a anunţat după FCSB - Petrolul Ploieşti că demisionează din funcţia de antrenor principal, o decizie surprinzătoare.

Antrenorul în vârstă de 55 de ani a spus că această demisie a venit ca urmare a faptului că o persoană din cadrul clubului l-a denigrat.

Ce a zis Leo Strizu că va face după ce va demisiona de la FCSB

Partida dintre FCSB şi Petrolul (scor 4-1) s-a jucat joi seară şi, după meci, Leo Strizu a anunţat că demisionează din funcţia de antrenor principal.

Însă până vineri seară, antrenorul în vârstă de 55 de ani nu-şi depusese oficial nicio demisie, lucru confirmat de Meme Stoica.

Managerul general al FCSB-ului susţine că Leo Strizu l-a sunat totuşi pe Valeriu Argăseală, căruia i-a transmis că va semna şi actul prin care se va despărţi oficial de FCSB.

Pe de altă parte, Mihai Stoica susţine că Leo Strizu nu va reveni la Unirea Constanţa, echipă la care era principal în momentul în care a fost sunat de Gigi Becali să o preia pe FCSB:

”(Silviu Tudor Samuilă: Până la urmă îşi prezintă demisia?) L-a sunat pe Vali (n.r. Argăseală) că şi-o prezintă. (n.r. - Revine la echipa a doua?) Eee, revine la echipa a 14-a! Nu mai revine nicăieri. A zis că stă acasă”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport.

De altfel, nici FCSB n-a anunţat pe canalele oficiale că s-a despărţit de Leo Strizu.

Meme Stoica: ”Eu l-am rugat pe Gigi să-l angajeze pe Strizu”

În conferinţa de presă de după meciul cu Petrolul, Leo Strizu a lăsat de înţeles că cel care l-a denigrat ar fi fost Mihai Stoica.

Însă managerul general al FCSB-ului neagă vehement că ar fi fost vorba despre aşa ceva. Mai mult, Mihai Stoica susţine că el a fost cel care a venit cu ideea de a-l aduce pe Leo Strizu la FCSB:

”Gigi a ieşit şi a spus că l-a angajat pe Strizu pentru că l-a rugat Teia, nu, eu l-am rugat, acum un an şi jumătate.

L-am rugat pentru că am fost foarte bun prieten cu el, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, şi-a pierdut fratele, ne-am întâlnit după 15 ani şi am trăit un sentiment ciudat, am zis <<ai vrea să vii să...>>”, a mai declarat Meme Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: strizu 

viewscnt
Articole similare