Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a spus Cosmin Achim celor de la Petrolul în momentul în care a cerut rezilierea contractului: ”Mai mult nu pot să vă spun”

Ce le-a spus Cosmin Achim celor de la Petrolul în momentul în care a cerut rezilierea contractului: ”Mai mult nu pot să vă spun”

Petrolul

Comentarii

Aflat la mijlocul unui scandal de proporţii, după ce s-a aflat că era implicat în pariuri sportive, alături de membrii unui cunoscut clan interlop, Cosmin Achim (27 de ani) a cerut rezilierea contractului cu Petrolul Ploieşti cu câteva zile înainte de a se afla public de problemele sale.

Duminică, Orange Sport a dezvăluit în premieră motivul adevărat din spatele plecării lui Cosmin Achim de la Petrolul Ploieşti, după doar cinci partide alături de ”lupii galbeni”.

Clubul anunţase că acestuia i-a fost reziliat contractul din ”motive personale”, dar la scurt timp după a fost descoperit că acesta era, de fapt, implicat în activităţi ilegale.

”Mai mult nu pot să vă spun”

Alături de membrii unui cunoscut clan interlop, Achim paria chiar şi 8.000 - 9.000 de lei pe meciuri din Superligă, presupus că uneori chiar şi pe partidele echipei sale.

Dacă acest lucru se dovedeşte a fi adevărat, anume că a pariat pe meciuri în care era implicat, fotbalistul riscă ani grei de suspendare şi o amendă uriaşă, dacă nu chiar şi probleme penale.

Rezilierea contractului său a fost anunţată în ziua meciului cu Universitatea Craiova, iar adevărul din spatele acesteia a fost dezvăluit chiar înaintea partidei.

Aşadar, prezent la meci, preşedintele Claudiu Tudor a răspuns întrebărilor despre Achim în urma înfrângerii cu olteni şi a dezvăluit ce i-a transmis jucătorul atunci când a cerut despărţirea.

Ce le-a spus Cosmin Achim celor de la Petrolul în momentul în care a cerut rezilierea contractului

Oficialul prahovenilor a afirmat că fotbalistul a invocat motive personale, aşa cum este specificat şi în comunicat, şi că el, personal, nu ştie nimic despre problemele lui Achim cu pariurile.

Cel mai bine ar fi să-l întrebaţi pe el. S-a prezentat acum câteva zile şi a cerut rezilierea contractului. Mai mult de atât nu pot să vă spun.  Am întrebat stafful referitor la decizie.

Şi ei erau nemulţumiţi de evoluţiile lui. Asta este tot. Mi-a spus că are nişte probleme personale. N-aş şti să vă spun mai multe, nu ştiu dacă este adevărat sau nu”, a declarat Claudiu Tudor, după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

În ciuda scandalului în care este implicat, Cosmin Achim a dezvăluit că nu plănuieşte să se retragă din fotbal şi că se consideră nevinovat.

Afla mai multe despre: cosmin achim 

viewscnt
Articole similare