Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a desfiinţat întreg stafful FCSB după ce i-a văzut pe Dawa şi Tamm în duelul cu UTA: ”Aşa spuneţi să facă? | VIDEO EXCLUSIV

Panduru a desfiinţat întreg stafful FCSB după ce i-a văzut pe Dawa şi Tamm în duelul cu UTA: ”Aşa spuneţi să facă? | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Faza din care UTA Arad a reuşit să deschidă scorul în meciul cu FCSB l-a şocat pe Basarab Panduru. În direct la Orange Sport, fostul internaţional român a analizat multiplele erori din defensiva vicecampioanei şi a desfiinţat stafful tehnic al echipei pentru felul în care s-a prezentat aceasta.

UTA Arad s-a impus cu uşurinţă împotriva celor de la FCSB, în penultima etapă a sezonului regular al Superligii, scor 3-1, pe teren propriu.

Gazdele au reuşit să deschidă scorul datorită unui autogol al lui Joonas Tamm, care şi-a băgat mingea în propria plasă după mai puţin de un sfert de oră din joc.

În urma confruntării, în direct la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat faza şi a ajuns la concluzia că felul în care s-au apărat cei de la FCSB a fost dezastruos.

”Aşa îi spuneţi lui Dawa?”

Mai întâi, Panduru a evidenţiat modul în care Joyskim Dawa a ignorat poziţia pe care a trebuit să o aibă şi a ieşit, de capul lui, pentru a bloca adversarul care deja se afla în duel cu Sorescu.

Apoi, fostul internaţional român a atras atenţia asupra erorilor lui Tamm şi Radunovic, care au continuat lanţul de gafe din defensiva roş-albastră.

Iar, în cele din urmă, Panduru a notat că nici măcar Adrian Şut, care ar fi trebuit să vină în sprijinul defensivei, nu s-a aflat în locul în care ar fi trebuit în momentul marcării golului.

Panduru a desfiinţat întreg stafful FCSB după ce i-a văzut pe Dawa şi Tamm în duelul cu UTA

Hai să o luăm direct, să nu mai stăm că terenul, că ne-terenul, da? La primul autogol, mingea se duce pe partea stângă, da? Otele este cu Sorescu.

După care, Dawa... şi acum, întrebare pentru cine se ocupă, aşa îi spuneţi lui Dawa? Când Sorescu e în luptă directă cu atacantul de pe partea aia, să laşi centrul, poarta şi să te duci acolo al doilea?

Ca să te scoţi din joc? Şi să laşi poarta liberă, ca mingea când vine, să vină Tamm, al treilea, să strângă? Păi, da, vine târziu, strânge, fuge cu faţa spre poartă şi, atenţie, el nici aici, şi la golul trei, nu îl vede pe adversar.

Deci asta e întrebarea: aşa trebuie să facă? Să iasă, să lase poarta liberă? Dacă trebuie aşa, aşa este corect. Sau terenul era în partea aia şi s-a dus aşa din cauza terenului?

Stai puţin, hai să ne uităm şi la Radunovic. El îl vede, Tamm să spunem că nu îl vede. Tu ai om în spate, lasă-l pe omul ăla în spate şi te duci, îl vezi, Tamm nu îl vede, dar tu îl vezi.

El deja trebuia să strângă mai mult acolo, dar el stă lângă omul lui, ca să nu vină o centrare. Toată lumea a greşit aici, după părerea mea. Toată lumea greşeşte acolo, pentru că nu are ce să...

Bine, Sorescu poate să fie depăşit de Otele, pentru că Otele e bun unu la unu, te poate depăşi şi poate centra, dar ce faci, Dawa? Tamm, de ce nu vezi adversarul?

Poate Radunovic e ultimul care poate să salveze ceva, dacă se duce mai repede, dar nu cred că poate, pentru că mingea oricum intră în poartă, deviată de Tamm.

Radunovic parcă e cel mai puţin... (n.r. vinovat). Nu îţi mai spun că dacă primeşte Cascini mingea... Şut nu vine la Cascini şi Cascini e şi el liber.

(n.r. e normal să fie patru jucători ai UTA-ei contra patru de la FCSB în careu?) Da, doar că doi de la FCSB sunt pe Otele, iar aici, unde contează cel mai mult sunt doi pe doi.

Tamm, cu adversar, Radunovic, cu adversar, şi Cascini, care e al treilea, liber, pentru că Şut, care trebuia să vină acolo, nu vine. Şi dacă primeşte mingea Cascini, poate el să o bage în poartă.

(n.r. Cascini se şi oftică) Da, <<unde dai mingea acolo, unde sunt doi la doi, când eu sunt liber, nu ridici capul, să mă vezi?>>. Tot o cere.

Asta am zis, trebuie felicitată şi UTA, ajungi în situaţiile astea pentru că şi UTA, punr probleme, ajunge cu oameni în careu.

Dacă nu ajungea, probabil nu mai băga nici Tamm alunecare, nici Radunovic nu mai trebuia să facă nimic, nici Dawa nu trebuia să iasă, nu aveai nicio treabă.

Uite cum ajung, cinci oameni acolo, e ceva pentru UTA, echipă de retrogradare”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare