Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele două modificări făcute de Becali în primul 11, de neînţeles pentru experţi: ”Joacă bine şi îl schimbi. De ce? / Îţi place mult el” | VIDEO EXCLUSIV

Cele două modificări făcute de Becali în primul 11, de neînţeles pentru experţi: ”Joacă bine şi îl schimbi. De ce? / Îţi place mult el” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma înfrângerii suferite de FCSB la Arad, invitaţii Constantin Zotta şi Basarab Panduru şi moderatorul Silviu Tudor Samuilă au purtat un dialog despre modificările de neînţeles făcute de Gigi Becali în primul 11 al vicecampioanei.

În afara înfrângerilor cu CFR Cluj şi Farul Constanţa, FCSB reuşise un parcurs aproape fără cusur sub comanda noului staff tehnic, în urma despărţirii de Nicolae Dică.

Vicecampioana era văzută ca una dintre favoritele la titlu, dar prestaţia din meciul cu UTA nu face cinste unei echipe care are pretenţii de a câştiga Superliga în acest sezon.

”Iar a jucat bine. Îl schimbi la pauză... de ce?”

Roş-albaştrii au fost învinşi fără mari probleme de trupa arădeană şi au eşuat să profite de paşii greşiţi făcut de Farul, Rapid şi, ulterior, CFR.

În urma victoriei UTA-ei, Constantin Zotta a ţinut, în direct la Orange Sport, un discurs prin care recunoştea că modificările făcute de Becali, anume înlocuirea lui Iulian Cristea cu Joyskim Dawa în primul 11 şi cea a lui Malcom Edjouma cu Andrei Cordea la pauza meciului de la Arad, sunt de neînţeles.

Samuilă şi Panduru i-au dat dreptate fostului arbitru, punctând că mijlocaşul francez are nu doar cele mai multe goluri din acţiune pentru FCSB, ci şi mai multe reuşite decât Popescu, Olaru şi Coman împreună.

Cele două modificări făcute de Becali în primul 11, de neînţeles pentru experţi

Zotta: Tamm nu e schimbat niciodată, Cristea a intrat bine, a jucat câteva meciuri, că Dawa a fost pedepsit, şi iar l-a băgat pe Dawa! Deşi a avut câteva meciuri bune Cristea cu Tamm, nu?

Pe urmă, Edjouma joacă bine - foarte bine, bine - foarte bine, dar de fiecare dată e schimbat. Nu îi dai nici încredere... a stat băiatul rezervă, a intrat repriza a doua, a dat gol. Iar a jucat bine.

Îl schimbi la pauză... de ce? Că vrei să îl bagi pe Cordea. Aici are substanţă, că vrei forţă în atac, nu? Dar îl scoţi pe Edjouma... parcă iar e prea mult.

Samuilă: Edjouma... am mai discutat chestia asta. Adică motivele pentru care nu ţi-ar plăcea Edjouma... care ar fi?

Panduru: Nu îţi place, nu trebuie să ai neapărat motive.

Samuilă: Mă întreb, pe de altă parte... Octavian Popescu are două goluri sezonul ăsta.

Panduru: Îţi place foarte mult.

Samuilă: Coman a ajuns la patru goluri, Olaru are un gol. Edjouma are opt, dacă nu mă înşel.

Panduru: Opt goluri, da, cele mai multe (n.r. de la FCSB) din acţiune, nu?

Samuilă: Da, cele mai multe goluri din acţiune.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare