Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mereu când vii să vezi pe cineva, pleci cu altcineva în minte”. Fotbalistul propus pentru transfer în locul lui Tavi Popescu după UTA - FCSB | EXCLUSIV

”Mereu când vii să vezi pe cineva, pleci cu altcineva în minte”. Fotbalistul propus pentru transfer în locul lui Tavi Popescu după UTA - FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Tavi Popescu (20 de ani) a avut o nou prestaţie ”ştearsă” în tricoul FCSB-ului, împotriva celor de la UTA Arad, decarul vicecampioanei fiind surclasat de un adversar care mai are trei luni până să îşi sărbătorească majoratul, Rareş Pop (17 ani).

După ce i-a lansat pe Dennis Man şi David Miculescu în fotbalul mare în ultimii ani, jucători pentru care a încasat sume importante, UTA Arad pare a fi aproape de o nouă lovitură.

Interesant este că, la fel ca cei doi jucători vânduţi la FCSB, ultima ”perlă” a formaţiei arădene evoluează tot în flancul drept şi are tot piciorul stâng de bază.

”De fiecare dată când ai venit să vezi pe cineva, ai plecat cu altcineva în minte”

Rareş Pop a făcut pasul la prima echipă în acest sezon, în contextul în care exista o mare nevoie de jucători ”under”, UTA fiind mai degrabă cunoscută în ultimii ani pentru numărul uriaş de străini din lot.

Jucătorul de 17 ani, care îşi va sărbători majoratul în iunie, a prins 18 meciuri în acest sezon, reuşind să contribuie trei goluri şi trei pase decisive.

Unul dintre assist-urile sale a venit chiar la meciul cu FCSB, pentru golul al treilea, marcat de Desley Ubbink, Pop impresionând nu doar la acea fază, ci pe tot parcursul jocului.

Fotbalistul propus pentru transfer în locul lui Tavi Popescu după UTA - FCSB

În urma victoriei arădenilor, în direct la Orange Sport, Basarab Panduru a punctat că o un scouter prezent la meci pentru a îl vedea pe Tavi Popescu ar pleca, probabil cu Rareş Pop în minte.

Zotta: Dacă îi vezi prestaţiile lui Octavian Popescu, realizările şi ce face bine şi rău... face două lucruri bune şi opt mai puţin bune.

Samuilă: Dacă veneai, azi (n.r. duminică), să îl urmăreşti pe Octavian Popescu, plecai cu el în minte sau cu Rareş Pop?

Zotta: Sigur nu plecai cu Octavian Popescu.

Panduru: Plecai cu Rareş Pop, nu? De fiecare dată când ai venit să vezi pe cineva, ai plecat cu altcineva în minte. Ai venit să îl vezi pe el, ai plecat cu Edjouma. Ai venit să îl vezi pe el, pleci cu Rareş Pop. Chiar mi se pare că a făcut ceva. Când a avut mingea la picior, a produs omul ceva.

Afla mai multe despre: rareş pop 

viewscnt
Articole similare