Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu a ajuns la sediul LPF! La ce verdict se aşteaptă din partea Comisei de Recurs a FRF: ”Nu există în Europa astfel de cazuri”

Mititelu a ajuns la sediul LPF! La ce verdict se aşteaptă din partea Comisei de Recurs a FRF: ”Nu există în Europa astfel de cazuri”

FC U Craiova

Comentarii

Marţi, Adrian Mititelu s-a prezentat la sediul LPF, unde se judecă, în continuare, cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948, întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor olteni. Înainte de a intra, patronul clubului oltean a oferit câteva declaraţii.

Aflate într-o luptă crâncenă pentru ultimul loc de play-off, U Craiova 1948 şi Sepsi aşteaptă cu mare interes verdictul Comisiei de Recurs a FRF, în cadrul meciului lor direct.

Comisia de Disciplină dictase o victorie la ”masa verde” pentru covăsneni, însă Adrian Mititelu a atacat decizia, invocând faptul că nu au mai existat astfel de concluzii în astfel de cazuri.

”Nu există în Europa cazuri de întrerupere a meciurilor pentru xenofobie”

Cu punctele din duelul direct, cei de la Sepsi au un avans de doar două puncte faţă de olteni, cu un singur meci rămas din acest sezon regular.

În cazul în care se va redicta rejucarea, oltenii vor fi în avans, la un punct de echipa pregătită de Cristiano Bergodi, astfel că o victorie în meciul direct le-ar asigura locul în play-off înaintea ultimei etape.

Mai mult, Sepsi o va înfrunta pe FCSB în runda cu numărul 30, în deplasare, în timp ce U Craiova 1948 o înfruntă pe Hermannstadt, adversar considerabil mai slab cotat, la Sibiu.

În orice caz, decizia este foarte importantă pentru ambele părţi, iar, marţi, Adrian Mititelu s-a prezentat la sediul LPF, pentru a asista la proces.

La ce verdict se aşteaptă Mititelu din partea Comisei de Recurs a FRF

Patronul lui U Craiova 1948 a oferit o serie de declaraţii înainte de a intra şi a dezvăluit că se aşteaptă ca decizia să fie în favoarea echipei sale şi a rejucării.

Mititelu susţine că nu a exitstat niciun precedent în Europa care să sugereze că victoria trebuie acordată echipei adverse la ”masa verde” într-un astfel de caz.

Repet, nu există în Europa cazuri de întrerupere a meciurilor pentru xenofobie! Decizia luată a fost luată fără nicio bază. Posibil ca joi să se anunţe o decizie.

Să joace Sepsi cu 8.000 de spectatori în tribune, să vină toată secuimea la meci. Dacă se dă rejucare, pe 14 sau pe 15 se discută pentru disputarea meciului”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Gsp.

Patronul lui U Craiova 1948 a ameninţat că va face ”un gest cum nu a făcut nimeni în fotbalul românesc” dacă nu se rejoacă meciul.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare