Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă de tradiţie din Superligă, în aşteptarea unuia dintre ”cele mai frumoase stadioane” din ţară: ”Un leagăn al fotbalului românesc” | EXCLUSIV

O echipă de tradiţie din Superligă, în aşteptarea unuia dintre ”cele mai frumoase stadioane” din ţară: ”Un leagăn al fotbalului românesc” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre dorinţa sa de a vedea un nou stadion la Piteşti, în locul ruinelor pe care evoluează în prezent FC Argeş, iar Nicolae Dică l-a asigurat pe fostul său colaborator că urmează să înceapă construcţiile.

După ani buni în care nu s-a aflat pe prima scenă a fotbalului românesc, FC Argeş a reuşit să revină în primul eşalon în 2020, fiind acum la al treilea sezon consecutiv în Superligă.

În prima stagiune după promovare, piteştenii s-au ridicat, de pe ultimul loc în iarnă, la un pas de play-off, în timp ce în a doua chiar au reuşit calificarea în play-off.

”Piteştiul e unul dintre leagănele fotbalului românesc”

Însă, în acest sezon, clubul din Trivale pare doar să se fi îndreptat înapoi, iar, în prezent, echipa nu are antrenor şi se află pe loc direct retrogradabil, la doar şase puncte de ultima poziţie.

Una dintre cele mai iubite formaţii din ţară şi printre cei mai importanţi ”producători” de talente pentru România în anii trecuţi, anii ai trecut, dar FC Argeş nu a făcut progresuri în afara terenului.

Stadionul şi infrastructura de la Piteşti sunt mult sub ceea ce s-ar dori, iar MM Stoica a recunoscut, în direct la Orange Sport, că şi-ar dori să prindă în viaţă un nou stadion în Trivale.

Nicolae Dică imediat l-a asigurat că urmează să înceapă construcţiile, potrivit anunţului făcut şi de primarul Cristian Gentea, fostul antrenor de la FSCB considerând, conform proiectărilor văzute, că stadonul va fi ”unul dintre cele mai frumoase” din ţară.

FC Argeş, în aşteptarea unuia dintre ”cele mai frumoase stadioane” din ţară

MM: Am ceva pe 'bucket list' (n.r. listă cu dorinţe): să prind stadion nou la Piteşti. Pentru că stadionul ăsta nu e... (n.r. o să se apuce) ştiu, ştiu, sper să se facă.

Şi ştiu că la Piteşti chiar e un primar căruia îi place fotbalul şi care probabil poate să urgenteze, pentru că e păcat. Totuşi Piteştiul e unul dintre leagănele fotbalului românesc.

Prea mari jucători s-au născut, au crescut acolo. Problema e că stadionul ăla nu arată bine deloc.

Dică: Ăsta nou este foarte frumos, e super. Când se va termina... e unul dintre cele mai frumoase stadioane (n.r. din ţară).

MM: Au început?

Dică: Nu, de la vară.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare