Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Moţi vede o luptă în patru pentru câştigarea Superligii: ”Se va juca până în ultima etapă”. Ce echipă a exclus din cursa pentru titlu | EXCLUSIV

Cosmin Moţi vede o luptă în patru pentru câştigarea Superligii: ”Se va juca până în ultima etapă”. Ce echipă a exclus din cursa pentru titlu | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Cosmin Moţi (38 de ani) a analizat lupta pentru câştigarea Superligii şi a ajuns la concluzia că totul se va decide în ultima etapă. În opinia fostului fundaş, doar patru echipe, nu cinci, vor avea şanse la titlu.

Actuala ediţie a Superligii este cea mai interesantă în ceea ce priveşte lupta la titlu, de când a fost introdus sistemul cu play-off / play-out, în sezonul 2015/2016.

Cu doar o etapă rămasă din campionatul regular, numai 10 puncte despart primul loc de poziţia a cincea, diferenţă care se înjumătăţeşte în momentul intrării în play-off.

”Cred că se va juca până în ultima etapă”

În teorie, oricare dintre primele cinci clasate poate spera la titlu. Universitatea Craiova a renunţat deja la acest obiectiv, dar o serie bună de rezultate le-ar putea reda încrederea uşor oltenilor.

Aşadar, întrecerea pentru câştigarea Superligii se anunţă cea mai interesantă din ultimii ani, însă Cosmin Moţi nu vede o luptă în cinci echipe, ci doar în patru.

Fostul fundaş este de acord că această ediţie a campionatului este cea mai incitantă din ultima vreme, dar nu o vede şi pe Rapid angrenată în lupta pentru titlu.

În opinia lui Moţi, giuleştenii ”s-au pierdut un pic pe drum” de la începutul lui 2023, chiar dacă în prima parte a acestui sezon părea a fi printre candidatele la câştigarea Superligii.

Cosmin Moţi vede o luptă în patru pentru câştigarea Superligii

Cred că e cel mai echilibrat an. Cred ca inclusiv locul şapte poate retrograda la finalul anului. Am văzut că CFR-ul a pierdut multe puncte de la începutul anului.

Craiova, la fel, a pierdut puncte. FCSB-ul, la fel, au pierdut, au câştigat la Cluj nesperat, dar au pierdut puncte pe teren propriu. Cred că se va juca până în ultima etapă, cu CFR, Farul, Steaua (n.r. FCSB) şi Craiova până ân ultima etapă.

(n.r. pe Rapid o vezi în lupta asta?) Rapidul... nu am văzut foarte mult. Anul trecut, mi-a plăcut cum a jucat Rapidul, îi vedeam şi pe ei în lupta pentru titlu.

Din păcate, s-au pierdut un pic pe drum de la începutul anului”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare