Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl urmăresc de doi ani”. Mancini a vorbit despre convocarea lui Compagno! Cum a ajuns atacantul de la FCSB pe lista selecţionerului Italiei

”Îl urmăresc de doi ani”. Mancini a vorbit despre convocarea lui Compagno! Cum a ajuns atacantul de la FCSB pe lista selecţionerului Italiei

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (26 de ani) a fost o prezenţă surprinzătoare pe lista preliminară de convocări a Italiei, iar Roberto Mancini a vorbit despre posibilitatea ca acesta să facă parte şi din lotul final, dezvăluind că îl are pe atacant în vizor de doi ani.

Vineri, Orange Sport a dezvăluit în premieră că Andrea Compagno a fost inclus pe lista preliminară de convocări pentru stranieri a lui Roberto Mancini, pentru meciurile cu Malta şi Anglia.

Atacantul de 26 de ani nu a evoluat, în ţara natală, la un nivel mai ridicat de Serie D, dar se pare că prestaţiile din România au fost de ajuns pentru ca selecţionerul să îl includă, cel puţin, pe lista preliminară.

"Îl urmăresc de doi ani. Joacă mereu şi înscrie”

Vârful de la FCSB este italianul cu cele mai multe goluri în anul 2022, mai multe decât chiar şi Ciro Immobile. Într-un interviu acordat în presa italiană, selecţionerul Italiei, campion european în 2021, a dezvăluit că îl urmăreşte pe Comagno de doi ani deja.

Mancini a explicat, însă, că jucătorul din Superligă a ajuns să fie pe lista sa doar datorită celorlalte probleme înfruntate de Italia în atac, neavând multe alte variante.

Titularul Ciro Immobile e accidentate, iar rezervele Giacomo Rapadori şi Gianluca Scamacca sunt incerte, în timp Andrea Belotti nu prinde foarte multe minute în tricoul Romei.

Cum a ajuns Andrea Compagno pe lista lui Roberto Mancini

"Îl urmăresc de doi ani. Joacă mereu şi înscrie. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situaţia. Problemele sunt serioase.

Immobile e accidentat, posibil şi Raspadori. Sunt mari semne de întrebare. Cei mai mulţi dintre atacanţii centrali au jucat foarte puţin în ultimele luni.

Nu avem un titular, cu excepţia lui Gnonto, care evoluează ceva mai mult la Leeds şi poate fi folosit şi ca atacant central.

În rest, suntem într-o situaţie dificilă. Până şi Scamacca se recuperează după o accidentare, iar Belotti joacă puţin.

La mijloc şi în apărare avem soluţii. În atac avem probleme, dar nu pentru că nu avem talente, ci pentru că nu joacă", a declarat Roberto Mancini, pentru Il Messagero.

 

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare