Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, perplex când a fost întrebat despre convocarea lui Compagno pe lista preliminară a Italiei. Declaraţie ironică

Panduru, perplex când a fost întrebat despre convocarea lui Compagno pe lista preliminară a Italiei. Declaraţie ironică

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a rămas uimit de convocarea lui Andrea Compagno în lotul preliminar al naţionalei Italiei.

Meme Stoica a dezvăluit în exclusivitate pentru Orange Sport că Andrea Compagno - golgheterul FCSB-ului - face parte din lotul preliminar al naţionalei Italiei pentru meciurile cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie).

Această convocare este printre cele mai importante primite vreodată de un jucător străin care îşi desfăşoara activitatea în România, având în vedere că Italia este campioana europeană în exerciţiu.

Basarab Panduru n-a prea ştiut ce să zică despre convocarea lui Andrea Compagno

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno a avut un progres greu de anticipat la început. El şi-a început cariera prin ligile inferioare ale Italiei şi a jucat în San Marino, înainte de a fi transferat de FC U Craiova, care atunci era în Liga 2.

Între timp, Andrea Compagno a fost cumpărat de FCSB şi este golgheterul Ligii 1, cu 16 goluri, tot atâtea câte are şi Marko Dugandzic.

Forma bună prin care trece atacantul FCSB-ului i-a adus şi o convocare preliminară la naţionala Italiei, un lucru extrem de surprinzător pentru nivelul campionatului României.

La fel de uimit a fost şi Basarab Panduru, cel care a avut câteva secunde de tăcere înainte să poată formula un răspuns pentru această convocare:

Silviu Tudor Samuilă: Ce părere ai despre convocarea lui Compagno în lotul lărgit al naţionalei Italiei?
Basarab Panduru: Niciuna (n.r. câteva secunde de tăcere)... Înseamnă că avem un campionat bun, puternic, trăsnet (n.r. ironic). Pentru el e (n.r. o mare realizare), îţi dai seama... Dar faptul că te uiţi la noi în campionat şi ”în România? Da! Ia să-i luăm pe ăia de acolo să-i aducem în naţionala Italiei...”. Înseamnă că suntem buni rău, campionat tare, puternic.

Meme Stoica a anunţat în exclusivitate la Orange Sport că Andrea Compagno a fost convocat la naţionala Italiei

Prezent vineri seară în studio, expertul Orange Sport a făcut a anunţat în exclusivitate că Andrea Compagno a intrat pe lista preliminară a naţionalei Italiei pentru meciurile cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie), din preliminariile EURO 2024.

”Veramente, a fost emoţionant. Rar mi se întâmplă. Că este lista lărgită nu are nicio importanţă. Să fie convocat la campioana Europei. E un motiv în plus pentru cei tineri că poate să ajungă acolo unde doar visează.

Acum jumătate de oră m-a sunat Argăseală şi mi-a zis că <<Te-ai utiat pe mail?>>, <<Nu>>, <<Compagno e la naţională>>. Prima dată mă gândeam care naţională. <<Mă iei la mişto>>. M-am uitat şi era adevărat. Am primit pe drum (n.r. spre emisiune) vestea.

Nu am avut niciun jucător care să fie convocat la asemenea nivel”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare