Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-au spus că nu e de Craiova”. Reacţia lui Adrian Mititelu după ce Andrea Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei: ”Aici nu mai e vorba de bani”

”Mi-au spus că nu e de Craiova”. Reacţia lui Adrian Mititelu după ce Andrea Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei: ”Aici nu mai e vorba de bani”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a oferit prima reacţie după ce fostul său atacant, Andrea Compagno, a fost convocat pe lista preliminară a primei reprezentative a Italiei.

Visul lui Andrea Compagno este cale să devină realitate. Are şansa de a îmbrăca, în premieră, tricoul echipei naţionale a Italiei.

Atacantul celor de la FCSB a fost convocat de Roberto Mancini pe lista preliminară a Squadrei Azzurra pentru meciurile cu Anglia şi Malta, din preliminariile EURO 2024.

Adrian Mititelu a reacţionat cu privire la vestea uriaşă primită de fostul său jucător. Andrea Compagno a jucat doi ani la U Craiova 1948.

Reacţia lui Adrian Mititelu după ce Andrea Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei: ”Mi-au spus că nu e de Craiova. Aici nu mai e vorba de bani”

Patronul formaţiei din Bănie s-a arătat fericit pentru convocarea primită de atacantul italian şi consideră că, în vară, Gigi Becali îl poate vinde cu cel puţin patru milioane de euro, după ce a dat 1,5 milioane de euro pe el la începutul sezonului.

”M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo.

(n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei.

Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză.

Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a declarat Mititelu, conform Prima Sport.

Andrea Compagno a evoluat doi ani la U Craiova 1948 (iulie 2020 - august 2022). A bifat 61 de meciuri şi oferit 26 de goluri şi cinci pase decisive.

De asemenea, a reuşit promovarea alături de olteni în prima divizie din România în 2021.

Afla mai multe despre: mititelufcsbcompagno 

viewscnt
Articole similare