Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afirmaţii mari făcute încă de la prezentare de omul revenit la FC Argeş pentru a salva echipa: ”Vrem să prindem barajul pentru cupele europene”

Afirmaţii mari făcute încă de la prezentare de omul revenit la FC Argeş pentru a salva echipa: ”Vrem să prindem barajul pentru cupele europene”galerie foto

FC Argeș

Comentarii

Joi, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Petrolul Ploieşti, Răzvan Tunaru, fost preşedinte şi vicepreşedinte al FC Argeş, a fost prezentat ca noul manager sportiv al clubului piteştean, făcând afirmaţii mari încă din primele declaraţii după revenirea la club.

Fost vicepreşedinte şi preşedinte într-una dintre perioadele bune ale lui FC Argeş, din anii 90', Răzvan Tunaru s-a întors în Trivale după mai bine de 20 de ani.

Doar că acesta nu îşi va redobândi vreuna dintre vechile funcţii, ci o va ocupa pe cea de manager sportiv, plănuind să fie mai degrabă apropiat de echipă, decât de administraţie.

”Obiectivul nostru este să ajungem cât mai sus şi, dacă putem, să prindem barajul pentru cupele europene”

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Petrolul, acesta a fost ”re-prezentat”, oferind o serie de declaraţii în legătură cu viitorul trupei din Trivale.

Tunaru a afirmat că obiectivul echipei este să ajungă ”cât mai sus”, chiar să prindă, dacă este posibil, barajul pentru cupele europene, punctând că echipa vrea mai mult decât salvarea de la retrogradare.

În plus, noul manager sportiv a dezvăluit că va avea ”putere deplină în orice decizie”, dând de înţeles că este noul om care face legea la FC Argeş.

Afirmaţii mari făcute încă de la prezentare de omul revenit la FC Argeş pentru a salva echipa

Am venit cu inima deschisă. Indiferent de situaţia în care suntem, eu zic că suntem pe un drum bun, nu contează asta. Vă spun acum ce am vorbit cu toată lumea, jucători, antrenori.

Obiectivul nostru este, clar, să ajungem cât mai sus şi, dacă putem, să prindem barajul pentru cupele europene. Nu avem alt obiectiv.

(n.r. care e fişa postului dumneavoastră?) Manager sportiv. Concret: legătura între finanţatori, staff tehnic, jucători, putere deplină în orice decizie.

Mai mult pe teren, lângă ei (n.r. arată spre jucători). La birouri sunt alţii. Asta am făcut toată viaţa. Conducerea administrativă şi cei care finanţează au apelat la serviciile mele.

(n.r. de ce aţi ales să vă întoarceţi?) Că îmi cam place la fotbal. Plus că ştiu cine e aici, ce condiţii sunt, ce lot avem şi am zis că nu pot să refuz, că îmi place să mă lupt cu greul”, a declarat Răzvan Tunaru, la prezentare.

Afla mai multe despre: răzvan tunaru 

viewscnt
Articole similare