Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să nu credeţi că sunt beţiv”. Ce le pregăteşte Mititelu jucătorilor săi dacă se califică în play-off. Discurs spumos după ce s-a dictat rejucarea meciului cu Sepsi

”Să nu credeţi că sunt beţiv”. Ce le pregăteşte Mititelu jucătorilor săi dacă se califică în play-off. Discurs spumos după ce s-a dictat rejucarea meciului cu Sepsi

FC U Craiova

Comentarii

Joi, Comisia de Recurs a FRF a dictat rejucarea în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948, după iniţial covăsnenii primiseră victoria la ”masa verde”. După ce s-a dat decizia, Adrian Mititelu a ţinut un discurs spumos, dar şi realist.

Joi, dorinţa lui Adrian Mititelu s-a îndeplinit, după ce Comisia de Recurs a FRF a dictat rejucarea în cazul meciului Sepsi - U Craiova 1948.

Patronul clubului oltean nu va mai fi nevoit să recurgă la gestul ”care va rămâne 500 de ani în istoria fotbalului românesc”, joi urmând să se dispute duelul dintre cele două.

După ce a aflat verdictul, Mititelu a ţinut un discurs spumos, dar realist, prin care a punctat că echipa sa încă nu este calificată, având încă două meciuri de jucat.

Ce le pregăteşte Mititelu jucătorilor săi dacă se califică în play-off

Patronul lui U Craiova 1948 a afirmat că, deşi nu are patima băuturii, le va pregăti vin jucătorilor săi dacă se califică în play-off, pe lângă ”primele speciale” pe care le au deja.

Nu înseamnă că acum suntem în play-off! Acum avem o şansă în plus, dar situaţia rămâne la fel de grea! Avem 51% şanse, dar mai avem două meciuri şi nu ştim ce deznodământ poate să fie!

Nu ne culcăm pe o ureche! S-a greşit! Meciul nu trebuia să fie întrerupt, se putea juca. Nu a fost un caz în care să spună cineva că nu mai poate să joace.

Uite toate cazurile la nivel internaţional, pe care l-am pus la dispoziţie, Franţa, Germania, Belgia, toată lumea, rejucare, la chestii mult mai grave!

Hai să fim serioşi. Sunt şase etape în care ultraşii mei nu pot să facă deplasări, să ştii că nu e puţin lucru pentru ei! Este o sancţiune care îi va ustura.

”Să nu credeţi că sunt beţiv”

(n.r oferiţi prime speciale?) Ei oricum au prime, că am dat prime speciale de mi-a venit rău. Toţi au prime pentru accederea în play-off, prime serioase, 5.000-10.000-15.000 de euro.

Nu ştiu dacă sunt trei jucători în tot lotul care să nu aibă primă de intrare în play-off. De la ei a venit iniţiativa, ei vor să conteze şi cuvântul lor, ei au jucat pe teren, vor să-şi dispute şansele pe teren! Ce vină au ei?

(n.r. mergeţi cu vinul de la Segarcea?) Eu, de felul meu, nu beau, să nu credeţi că sunt vreun beţiv sau ceva. Dar o să mă duc cu vinul.

Eu nu cred că jucăm pe 15 martie, o să jucăm pe 16, că nu vor accepta autorităţile, că au demonstraţii de ziua lor”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare