Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Încă un antrenor principal din Superligă şi-a dat demisia: ”La un club atât de mare, decide un om care dă doi-trei lei”

BREAKING | Încă un antrenor principal din Superligă şi-a dat demisia: ”La un club atât de mare, decide un om care dă doi-trei lei”galerie foto

Superliga

Comentarii

La doar o zi după ce a fost anunţată plecarea lui Marius Croitoru (42 de ani), a fost confirmat că şi antrenorul principal din acte, Constantin Schumacher (46 de ani) a părăsit clubul, acesta explicând cum s-a ajuns la despărţire.

Marţi, FC Argeş a anunţat oficial despărţirea de Marius Croitoru, după ce tehnicianul reuşise să însumeze o singură victorie în cele 10 meciuri petrecute pe banca tehnică, venită chiar la debutul său.

”La un club atât de mare, decide un om care dă doi-trei lei”

Fostul tehnician al lui FC Botoşani nu figura în acte ca principal, în contextul în care nu avea licenţa Pro, acest post fiind ocupat, oficial, de Constantin Schumacher.

Antrenorului de 46 de ani i s-a propus să continue în Trivale, dar numai ca secundul lui Dragoş Radu, cel care va asigura interimatul, până se va găsi un nou antrenor.

Decizia de a îi oferi doar acest post ar fi fost luată de finanţatorul Viorel Tudose, pe care Schumacher l-a atacat după ce şi-a înaintat demisia de la FC Argeş.

Încă un antrenor principal din Superligă şi-a dat demisia

Decizia a fost luată de altcineva, de un sponsor al clubului. Este păcat! La un club atât de mare ca FC Argeş, decide un om care dă doi-trei lei.

Nu pot să fiu secundul lui Dragoş Radu, îmi este prieten şi nu putem să încurcăm lucrurile. Îmi doresc ca echipa să scape de la retrogradre. 

Când a venit Marius Croitoru pe bancă, am vorbit cu domnul primar că voi sta la echipă cât timp stă Marius pe bancă si că nu voi mai accepta rolul de antrenor secund”, a declarat Constantin Schumacher, potrivit Ştiri pe Surse.

Revenit în Trivale în vara lui 2021, după ce îşi mai petrecuse şase ani şi jumătate din cariera de jucător la Piteşti, Constantin Schumacher a fost cel care a ocupat postul de principal în mandatele lui Andrei Prepeliţă şi Marius Croitoru, antrenori fără licenţă Pro.

În cea mai mare parte a carierei sale de tehnician, Schumacher a ocupat fie postul de antrenor secund, fie cel de principal la echipe secunde sau din ligile inferioare.

Afla mai multe despre: constantin schumacher 

viewscnt
Articole similare