Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lista antrenorilor doriţi de FC Argeş după demiterea lui Marius Croitoru. Ţinte îndrăzneţe pentru conducerea din Trivale

Lista antrenorilor doriţi de FC Argeş după demiterea lui Marius Croitoru. Ţinte îndrăzneţe pentru conducerea din Trivale

Fotbal

Comentarii

FC Argeş caută antrenor după ce s-a decis demiterea lui Marius Croitoru (42 de ani). La scurt timp după această decizie, secund său, Constantin Schumacher (46 de ani), şi-a prezentat şi el demisia.

După 10 partide cu o singură victorie obţinută, Marius Croitoru a fost îndepărtat din Trivale, însă problemele sunt de departe de a se fi rezolvat.

Rămaşi şi fără secundul Constantin Schumacher, cel care deţine licenţă PRO, argeşenii sunt obligaţi să se descurce pentru moment doar cu antrenorul Radu Dragoş, deţinător de licenţă A, dar care nu are experienţă la nivelul Superligii.

Adrian Ursea dorit la FC Argeş

Radu Dragoş nu va rămâne pentru foarte mult timp la cârma echipei din Trivale, deoarece conducerea face eforturi pentru a instala un ”tehnician cu pedigree”.

Din informaţiile oferite de prosport.ro, primul pe lista este Adrian Ursea, antrenorul şcolit în Elveţia şi Franţa, rămas liber de contract după despărţirea de Nice, în vara lui 2021.

  • Adrian Ursea s-a regăsit şi printre numele dorite de Răzvan Burleanu pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la cârma echipei naţionale a României.

Dacă nu vor ajunge la o înţelegere cu Adrian Ursea, piteştenii îi mai au în vedere pe Alin Minteuan, secundul lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, şi pe Marius Măldărăşanu, tehnicianul celor de la FC Hermannstadt.

Nu va fi deloc simplu pentru FC Argeş să-i ”fure” lui Dan Petrescu omul care l-a ajutat atât de mult la Cluj. De asemenea, FC Hermannstadt nu îşi propune sub nicio formă să se despartă de Marius Măldărăşanu, cel care ar fi avut şanse mari să ducă echipa în play-off dacă nu intervenea sancţiunea de nouă puncte din cauza problemelor financiare.

Constantin Gâlcă, şi el pe listă

Un alt nume care s-a vehiculat recent şi care poate fi luat în calcul ar fi Constantin Gâlcă. Fostul internaţional român este liber de contract după ce s-a despărţit de saudiţii de la Al-Hazem.

Cu toate acestea, Gâlcă este cunoscut pentru faptul că pune o serie de condiţii, considerate de unii prea dificil de îndeplinit. Rămâne de văzut care va fi nivelul de performanţă dorit de conducătorii de la FC Argeş şi ce bani vor fi dispuşi să investească cu noul antrenor.

Afla mai multe despre: schumachercroitoruarges 

viewscnt
Articole similare