Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie în direct a lui Adrian Mititelu după ce s-a anunţat rejucarea meciului Sepsi - U Craiova 1948: ”E o decizie normală” | EXCLUSIV

Prima reacţie în direct a lui Adrian Mititelu după ce s-a anunţat rejucarea meciului Sepsi - U Craiova 1948: ”E o decizie normală” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a reacţionat pentru Orange Sport cu privire la verdictul dictat astăzi de Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal în cazul incidentelor de la Sfântu Gheorghe, de la meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948, de la sfârşitul lunii ianuarie.

Joi, Comisia de Recurs a FRF a decis ca meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948, din data de 29 ianuarie, în etapa a 23-a a Superligii, se va rejuca.

Iniţial, Comisia de Disciplină hotărâse ca formaţia din Sfântu Gheorghe să câştige la ”masa verde”, dar verdictul a fost pronunţat astăzi de Comisia de Recurs.

Această veste l-a bucurat peste măsură pe Adrian Mititelu, care a avut un discurs savuros la adresa jucătorilor olteni, dacă echipa sa ar reuşi să se califice în play-off-ul Superligii.

Prima reacţie în direct a lui Adrian Mititelu după ce s-a anunţat rejucarea meciului Sepsi - U Craiova 1948 | EXCLUSIV

De asemenea, finanţatorul U Craiova 1948 a fost contactat telefonic şi de moderatorul Silviu Tudor Samuilă, la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Adrian Mititelu a oferit o primă reacţie după decizia dictată de Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal.

”Nu sunt deloc beneficiar ale unor lacune ale regulamentului. Regulamentul este foarte corect, dar a fost interpretat greşit de arbitru şi de o parte a celor care au dat decizia la fond.

Dacă meciul era la Craiova şi cădea în sarcina noastră organizarea, probabil că nimeni nu mai intra pe stadion şase etape, deci să fiţi convinşi că în proporţie de 99% galeria Craiovei nu va mai face aşa ceva şi, probabil, că şi alte galerii, că au văzut că nu e de glumă cu chestia asta. Au fost întrerupte meciuri pentru lucruri mult mai grave şi s-au rejucat, dar vouă vă place sângele. 

E o decizie normală. Aceste puncte sunt hotărâtoare! E o chestiune nu de ieri, de azi, ci de ani de zile, de la moşi-strămoşi poate. Nu pot ca eu, club de fotbal, să platesc pentru nişte acte care nu ţin de mine, să educăm suporterii.

Nu poţi să faci clasamentul prin prisma inacţiunii celor de la Sepsi, care puteau să-i evacueze, sau a acţiunilor unor indivizi ce nu pot fi educaţi de club”, a declarat Mititelu, pentru Orange Sport.

Reacţia lui Sepsi, după decizia dictată de Comisia de Recurs a FRF

”E incredibil aşa ceva, înseamnă că s-a legalizat xenofobia, înseamnă că oricine poate să ţipe orice, oricine poate să facă orice că totul se rejoacă. Nu e nicio problemă de rejucat, jucăm, nu ne e frică de Craiova, să nu se audă altfel.

Nu asta e problema, problema este regulamentul, care nu s-a aplicat. Aici a existat un singur regulament, nu s-au urmat paşii care trebuiau, arbitrii şi observatorul nu au făcut ce trebuie.

Înseamnă că e legea junglei, legea domnului Mititelu, el de două săptămâni zice că se rejoacă 100%, că el ştie. Înseamnă că a intervenit, avem o nouă lege, legea domnului Mititelu, care s-a aplicat.

Nu mai există nimic, nu ne oprim nici noi, mergem la TAS şi noi, să vedem cine a avut dreptate, căutăm în altă parte.

Văd că în ţara noastră nu se poate, nu e regulament, nu e nimic, a intervenit legea domnului Mititelu”, a transmis Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, conform Sport.ro.

Ce a afirmat Adrian Mititelu, după şedinţa de marţi, 7 martie, în cazul Sepsi - U Craiova 1948

”Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare, nu era nicio problemă. Au avut şi ei un avocat şi pe domnul vicepreşedinte de la ei. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia.

Eu zic că efectul dorit de federaţie s-a produs. Aceşi oameni din peluză, care fac ce fac sunt foarte afectaţi de sancţiuni, precum cinci meciuri fără suporteri. Nu poţi face aşa ceva! În loc să creezi o simbioză, o pace, în relaţia româno-maghiară, creezi un crater.

Şansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară şi nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipseşte din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancţiuni sunt amenda şi jucarea meciului fără spectatori”, preciza Mititelu, după a doua şedinţă cu Comisia de Recurs a FRF.

Afla mai multe despre: adrian mititelucraiova 

viewscnt
Articole similare