Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a uimit după discuţiile din faţa judecătorilor: "Cei de la Sepsi au recunoscut". Ce s-a întâmplat în şedinţa de azi

Adrian Mititelu a uimit după discuţiile din faţa judecătorilor: "Cei de la Sepsi au recunoscut". Ce s-a întâmplat în şedinţa de azi

FC U Craiova

Comentarii

Finanţatorul de la U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a dezvăluit ce s-a întâmplat la a doua şedinţă cu Comisia de Recurs a FRF. Afaceristul a transmis că cei de la Sepsi i-au lăsat de înţeles că meciul abandonat putea continua şi astfel nu s-ar mai fi ajuns la situţia delicată din aceste momente.

Adrian Mititelu, după o nouă şedinţă în cazul Sepsi - U Craiova 1948: "Au recunoscut"

Marţi, Comisia de Recurs FRF a judecat, la sediul LPF, "cazul Sfântu Gheorghe". După ce în urmă cu cinci zile s-au adus probe la dosar, ambele tabere şi-au susţinut din nou cauza azi. 

Judecătorii au decis amânarea discuţiilor şi a unui posibil verdict până joi. 

La ieşirea din sediul LPF, Adrian Mititelu a transmis că e încrezător că U Craiova 1948 va obţine ce vrea, rejucarea partidei. Mai mult, cei de la Sepsi ar fi recunoscut un detaliu important. 

„Sunt încrezător! Dacă decizia le va aparţine celor cinci membri care ne-au judecat astăzi, sunt încrezător. Dacă decizia se ia în altă parte, atunci am muncit degeaba, dar toate argumentele sunt de partea noastră. 

Şedinta a durat mult pentru că au fost expuneri, noi am avut patru sau cinci avocaţi care ne-au susţinut. Au fost concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Eu sunt optimist. Argumentele celor de la Sepsi n-au contat. Domnul Cristian Jura a vorbit foarte bine, s-a văzut că e altă clasă. 

Cei de la Sepsi au recunoscut că meciul se putea juca în continuare, nu era nicio problemă. Au avut şi ei un avocat şi pe domnul vicepreşedinte de la ei. Au fost sinceri! Au zis că se putea juca, dar arbitrul a luat decizia. Eu zic că efectul dorit de federaţie s-a produs. Aceşi oameni din peluză, care fac ce fac sunt foarte afectaţi de sancţiuni, precum cinci meciuri fără suporteri. 

Nu poţi face aşa ceva! În loc să creezi o simbioză, o pace, în relaţia româno-maghiară, creezi un crater.

Şansa noastră, dincolo de faptul că legea e foarte clară şi nu ne impune nicio responsabilitate, este că lipseşte din regulament întreruperea meciului pentru xenofobie. Singurele sancţiuni sunt amenda şi jucarea meciului fără spectatori”, a spus Adrian Mititelu. 

Însă, Adrian Mititelu are şi anumite reţineri în privinţa culiselor acestui caz. 

"Am înţeles că au nevoie să analizeze, probabil că sunt împărţiţi judecătorii. Dacă decizia va fi luată de ei, atunci meciul se va rejuca. Dacă va fi luată în altă parte, atunci nu mai depinde de mine şi asta e viaţa", a adăugat afaceristul. 

Revoltat, Laszlo Dioszegi cere înregistrările video cu Marcel Puşcaş pe stadionul lui Sepsi: "Avem multe camere. Nu se face un astfel de lucru"

Afla mai multe despre: adrian mititelusepsi u craiova 1948sepsi sfantu gheorghe 

viewscnt
Articole similare