Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar putea fi campioană”. Echipa de la vârf care a redus motoarele, dar poate produce marea surpriză a sezonului: ”În play-off se poate întâmpla orice” | EXCLUSIV

”Ar putea fi campioană”. Echipa de la vârf care a redus motoarele, dar poate produce marea surpriză a sezonului: ”În play-off se poate întâmpla orice” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid este una dintre echipele care au impresionat în acest sezon de Superligă. Aflaţi în al doilea an în prima ligă, după promovare, giuleştenii au speranţe mari pentru play-off, chiar dacă nu au avut cea mai bună formă în ultima perioadă.

Rapid a pierdut în mod surprinzător partida de pe teren propriu contra lui FC Hermannstadt, scor 0-1, în etapa a 29-a din Superligă.

A fost al doilea eşec stagional pentru Adi Mutu şi elevii săi în Giuleşti. Astfel, aceştia au ratat şansa de a urca pe podium, cu o etapă înainte de încheierea sezonului regular.

”Au şanse pentru câştigarea campionatului”. Rapidiştii, optimişti pentru finalul sezonului: ”În play-off se poate întâmpla orice” | EXCLUSIV

Totuşi, Ovidiu Herea, unul dintre marii atacanţi ai Rapidului, din ultimele două decenii, are încredere în echipa lui Adi Mutu, chiar dacă antrenorul de 44 de ani a fost aspru criticat pentru deciziile tactice din meciul cu Hermannstadt.

Herea, actual antrenor secund la Concordia Chiajna, consideră că Rapid a făcut un sezon peste aşteptări până acum, iar, cu puţin noroc, poate să câştige chiar şi campionatul, fix în anul centenarului.

În momentul de faţă, Rapid se află pe locul 4, cu 52 de puncte, la nouă lungimi în spatele liderului Farul. În ultima etapă a sezonului regular, cele două se confruntă la Ovidiu, sâmbătă, 11 martie, de la 20:30.

”Este un sezon peste aşteptări pentru că e al doilea an al Rapidlui în Liga 1. Sunt în play-off matematic. Să sperăm că ne vor surprinde. 

Eu încă îmi doresc şi încă cred că au şanse pentru câştigarea campionatului, având în vedere parcursul pe care l-au avut, echipa pe care o au.

În play-off se poate întâmpla orice pentru că se înjumătăţesc punctele şi va fi o distanţă destul de mică între primele locuri şi atunci se poate întâmpla orice.

Important e să aibă constanţă în evoluţii, să joace acelaşi fotbal pe care l-au jucat până în momentul de faţa şi, cu puţin noroc, cred că ar putea să fie campioană”, a declarat Herea, pentru Orange Sport.

Ovidiu Herea a jucat şase ani la Rapid, în perioada 2007-2013. A adunat 183 de meciuri şi a reuşit să marcheze de 45 de ori şi să paseze decisiv de 10 ori.

Afla mai multe despre: rapidsuperligaherea 

viewscnt
Articole similare