Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoltat, Laszlo Dioszegi cere înregistrările video cu Marcel Puşcaş pe stadionul lui Sepsi: "Avem multe camere. Nu se face un astfel de lucru"

Revoltat, Laszlo Dioszegi cere înregistrările video cu Marcel Puşcaş pe stadionul lui Sepsi: "Avem multe camere. Nu se face un astfel de lucru"
Comentarii

Acţionarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, este curios să vadă dacă preşedintele lui U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, chiar a fost prezent la meciul cu CFR Cluj, disputat luni seara.

Laszlo Dioszegi, după controversa stârnită de Marcel Puşcaş: " Avem multe camere. Aş fi foarte curios dacă chiar a venit"

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga. Astfel, covăsnenii s-au dus la două puncte în faţa lui U Craiova 1948, cu o etapă rămasă din sezonul regulat. La o zi distanţă, comisia judecă rezultatul meciului abandonat dintre Sepsi şi U Craiova 1948

Însă, înainte de Sepsi - CFR Cluj 2-2, în Superligă, Marcel Puşcaş a avut un mesaj controversat, prin care a transmis că se poate gândi inclusiv la un blat între cele două echipe

De asemenea, oficialul oltenilor şi-a anunţat prezenţa pe arena din Sfântu Gheorghe, pentru a asista la meciul care s-ar fi putut dovedi decisiv în configuraţia play-off-ului. 

Însă, Laszlo Dioszegi nu l-a văzut pe stadion şi chiar s-a întrebat dacă Marcel Puşcaş a fost prezent, mai ales că acţionarul de la Sepsi s-a declarat deranjat de opinia controversată a conducătorului de pe "Ion Oblemenco". 

"Nu m-am întâlnit cu el (n.r. - cu Marcel Puşcaş). Peluza era foarte goală. Au fost doar 4.000 de oameni, iar la peluză au fost 200 de oameni. Avem multe camere. Aş fi foarte curios dacă chiar a venit la meci sau doar a scris ce a scris doar de dragul de a scrie. Poate o să ne uităm pe camere să vedem unde a stat dânsul, că el susţine că a cumpărat altcineva biletul. 

Pentru mine e esenţial că nu se face un astfel de lucru. Nu era momentul să dea o asemenea declaraţie, iar domnul Mititelu a zis elegant că U Craiova nu susţine ce a zis Marcel Puşcaş. 

Prima dată trebuia să se gândească înainte să afirme aşa ceva. El poate a copilărit cu poveştile lui Ion Creangă şi crede că în 2023 cineva se ocupă de aşa ceva", a spus Laszlo Dioszegi la Sport Total FM.  

Afla mai multe despre: laszlo dioszegimarcel puscassepsi cfr cluju craiova 1948 

viewscnt
Articole similare