Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii echipei Liverpool, care au fost prezenţi la finala LC cu Real Madrid de pe Stade de France, vor fi rambursaţi de UEFA

Suporterii echipei Liverpool, care au fost prezenţi la finala LC cu Real Madrid de pe Stade de France, vor fi rambursaţi de UEFA

Liverpool

Comentarii

Suporterii echipei Liverpool, care au participat la finala Ligii Campionilor cu Real Madrid, în luna mai a anului trecut, vor fi rambursaţi cu preţul biletului lor de către UEFA, informează lequipe.fr.

Forul european i-a acuzat mai întâi pe susţinătorii englezi că sunt responsabili pentru incidentele din jurul stadionului.

„Am luat în considerare un număr mare de puncte de vedere exprimate atât public, cât şi în privat şi credem că am dezvoltat un sistem complet şi corect”, a declarat Theodore Theodoridis, secretarul general al UEFA, într -un comunicat de presă.

Finala a fost întârziată cu 36 de minute după ce mii de suporteri din Liverpool nu au putut să intre în Stade de France, deşi aveau bilete. Poliţia franceză a fost filmată folosind gaze lacrimogene împotriva susţinătorilor, inclusiv a femeilor şi a copiilor.

  • Conform cifrelor oficiale, 19.618 de fani englezi au fost pe Stade de France. ei având bilete cu preţuri cuprinse între 56 şi 653 de euro.

Potrivit The Athletic, rambursarea forului european va avea loc direct la club, care va transfera apoi sumele individuale. Un gest lăudat de asociaţiile fanilor locali.

Afla mai multe despre: real madridliverpool 

viewscnt
Articole similare