Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Adi Mutu după eşecul cu Hermannstadt: ”Faci experimente la meciuri importante” | EXCLUSIV

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Adi Mutu după eşecul cu Hermannstadt: ”Faci experimente la meciuri importante” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1.

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Adi Mutu după eşecul cu Hermannstadt: ”Nu este ok să faci experimente la un meci important” | EXCLUSIV

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu. În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă II, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalti pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Giuleştenii nu au început cu formula de start obişnuită Adi Mutu dorind să îl debuteze pe Ongenda şi să îl titularizeze pe tânărul Ignat. Schimbările din primul 11 s-au simţit, motiv pentru care Rapid a pierdut duelul cu Hermannstadt din Giuleşti.

Basarab Panduru a criticat strategia antrenorului şi a mărturisit: ”nu este ok să faci experimente la un meci important”. 

”Primul 11 a fost de genul băgăm pe oricine şi batem pe Hermannstadt. Sunt jucători care n-au jucat: Ongenda, Papaeau, Luckassen, Ignat. Mi se pare cel mai important meci al Rapdiului, anul ăsta.

Era foarte important să vină la 3 puncte de Farul, la injumătăţire. Să faci experimente la cel mai important meci, nu mi s-a părut ok”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

”Săritura ţapului înainte de minge. O bătaie de joc!”. Tehnica lui Dugandzic de la 11 metri, criticată în termeni duri | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare