Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ideală a etapei a 29-a din Superligă. Andrei Ivan, prezent + Cine este antrenorul rundei

Echipa ideală a etapei a 29-a din Superligă. Andrei Ivan, prezent + Cine este antrenorul rundei

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, vineri, echipa ideală a etapei a 29-a din Liga 1.

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 29-a:

PORTAR

Karlo Letica (FC Hermannstadt / 26 de ani) - A fost în zi mare! A apărat şase şuturi, printre care un penalty.

FUNDAŞI

Dorinel Oancea (U Cluj / 25 de ani) - A dominat flancul drept. A reuşit 10 recuperări, dintre care patru în jumătatea adversă.

Lorenzo Paramatti (FC U Craiova 1948 / 28 de ani) - S-a descurcat excelent în centrul defensivei. Memorabilă intervenţia din repriza secundă, când a scos balonul de pe linia porţii.

Erico da Silva (UTA / 33 de ani) - Revenit printre titulari, s-a achitat excelent de sarcile trasate de antrenor. A câştigat 13 dintre cele 15 dueluri aeriene în care a fost implicat.

Alexandru Chipciu (U Cluj / 33 de ani) - Şi-a pus, din nou, toată experienţa în slujba echipei. Utilizat în banda stângă, a evoluat fără greşeală.

MIJLOCAŞ

Silviu Balaure (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A marcat golul care le-a adus sibienilor o victorie mare, prima din 2023.

Martin Remacle (U Cluj / 25 de ani) - U Cluj a arătat fantastic în duelul cu Farul, iar Martin Remacle, autor al unui gol, a fost jucătorul din teren cu cel mai bun index Instat (270).

Cornelis Ubbink (UTA / 29 de ani) - A făcut una dintre cele mai bune partide din acest sezon. S-a evidenţiat şi printr-un gol marcat.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Continuă forma bună din acest an, în care a înscris şase goluri foarte importante în lupta Universităţii Craiova pentru atingerea obiectivului.

ATACANŢI

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 32 de ani) - Revenit în iarnă la Mioveni, a marcat un gol frumos, al şaselea din acest sezon pentru argeşeni.

Rangelo Janga (CFR Cluj / 30 de ani) - A înscris pentru a şaptea oară în campionatul curent, fiind cel mai bun marcator din lotul CFR-ului.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Măldărăşanu (FC Hermannstadt / 47 de ani - FOTO) - A pregătit excelent duelul cu echipa în tricoul căreia a cunoscut gloria, reuşind o victorie formidabilă în Giuleşti, în faţa publicului pentru care a rămas un simbol.

Afla mai multe despre: echipa etapeiandrei ivanmarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare